Jong Management

Eindejaarsuitje: Break-in Game

Beste mensen,

Het einde van het jaar komt stilletjes aan in zicht, voor ons als Jong Management staat dan traditiegetrouw het eindejaarsuitje gepland. Deze avond zijn ook alle partners welkom!

De uitdaging!

Het hoofdprogramma bestaat dit jaar uit het spelen van een Break-in Game bij de Strandhoeve te Baarlo (tussen Luttelgeest/Marknesse/Blokzijl). 
Eindelijk! Een escape room geschikt voor grote groepen. Tijdens deze zinderende game probeer je met je team zo snel mogelijk in te breken. 

Een Evil mastermind heeft op diverse plaatsen over de wereld bommen geplaatst en de enige manier om deze onschadelijk te maken is om mee te doen met zijn verknipte spel. 

Jullie snappen: het team wat het beste, of slechtste presteert mag volgend jaar het uitje organiseren :)


Eten
Voorafgaand aan het programma is het mogelijk om bij de Strandhoeve te eten. We hebben hiervoor een pastabuffet besteld. Dit onderdeel van het programma is voor eigen rekening.


Bedrijfsbezoek
De bloemenkwekerij van Rick & Karolien Tesselaar ligt op 10 minuten afstand van de Strandhoeve. Vandaar dat het mogelijk is voorafgaand aan het programma een kijkje te nemen in de kas en uitleg te krijgen over de processen/uitdagingen van deze inmiddels internationale ondernemer. Meld je hiervoor even aan bij Karolien zodat ze weet op hoeveel mensen ze kan rekenen. 

Het programma ziet er als volgt uit:
17:00 uur optioneel rondleiding kwekerij Tesselaar Alstroemeria
18:00 uur optioneel (eigen rekening) eten bij de Strandhoeve (pastabuffet)
19:30 tot 20:00 uur ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
20:00 uur tot 21:30 uur Break-in Game
21:30 uur tot einde Gezellig borrelen

Wil je mee eten? Geef dit dan even door aan Karolien (06 18 74 70 34), er zijn ook vegetarische gerechten inbegrepen.

We hopen op minstens zo'n grote opkomst als vorig jaar bij het ice-karten en zien uit naar een gezellige afsluiting van het jaar!


Namens JM-bestuur, 
Frans Lambregtse (winnaar van het ice-karten vorig jaar)

 

Eindejaarsuitje: Break-in Game

De Strandhoeve
Uiterdijkenweg 59
8372VL Baarlo

Auto Lopen Tram Fiets