Jong Management

JM Rijngouwe - Breinvriendelijk werken

Als bestuur wensen wij iedereen een gelukkig, succesvol en vooral gezond 2019. Ook dit jaar organiseren we elke derde dinsdag van de maand een bijeenkomst. Voor het eerste half jaar zijn dat:
15 januari
19 februari
19 maart
16 april
21 mei
18 juni

Zet ze alvast in je agenda! Dan heb je dat alvast geblokt. In juli houden we een zomerstop en een enkele keer zullen we gebruik maken van een andere datum omdat locatie en/of spreker anders niet beschikbaar zijn.

Januari
Onze “nieuwjaarsborrel”  is dus op 15 januari. Dit keer zijn we welkom bij ons lid Carine Wagener van de Waard en Wagener notarissen. Op haar locatie zullen we starten met een buffet. Vervolgens krijgen we een training: “Breinvriendelijk Werken voor ondernemers en ondernemende managers die teveel te doen en te weinig tijd hebben”.

De training wordt gegeven door een “oude bekende”, namelijk Frans Duijts. Vorig jaar heeft Frans aan onze kring al eens een training snel lezen gegeven. Frans kan enthousiast vertellen en met zijn kennis over de werking van het brein en ons geheugen heeft hij meer dan genoeg bagage om een tweede training aan onze groep te geven. Voor degenen die er vorige keer niet bij konden zijn dus een herkansing. Maar ook voor de aanwezigen van vorig jaar wordt het zeker geen herhaling! Deze training staat los van de vorige training en is dus ook te volgen als je vorige keer hebt gemist.

Wil je alvast meer lezen over de training? Kijk dan eens op de website van Frans: https://www.dehoofdzaken.nl/

Aanmelden!
Wij vragen jullie je allemaal via de website aan te melden (of af te melden) zodat wij een goed beeld hebben van het aantal aanwezigen voor de catering. Weggooien is tenslotte zonde!

Introducees
De avond is uitstekend geschikt om introducees voor onze vereniging mee te nemen. Ken je iemand waarvan jij denkt: die past bij Jong Management? Neem hem of haar gerust een keer mee. Graag wel even aanmelden ivm catering. 

Programma (op hoofdlijnen)
18.00 Inloop en eten
19.00 Korte intro van de voorzitter
19.05 Welkom door Carine Wagener
19.15 Breintraining door Frans Duijts
21.15 Nieuwjaarsborrel

Uiteraard is het programma onder voorbehoud en is er ruimte voor vragen en uitloop. Wel starten we echt om 19.00 uur met het inhoudelijke deel dus het zou fijn zijn als iedereen dan binnen is.

Adres
Notariskantoor De Waard en Wagener
(midden) Ronsseweg 551
2803 ZK Gouda


Graag tot dinsdag 15 januari a.s.

Kirsten, Elisabeth, Marijke en Christiaan

JM Rijngouwe - Breinvriendelijk werken

Notariskantoor De Waard en Wagener
Ronsseweg 551
2803 ZK Gouda

Auto Lopen Tram Fiets