Jong Management

CleverIT, LAB-1 and 007

Wat was het fijn elkaar weer te zien en spreken tijdens het bedrijfsbezoek bij Rob Jacobs/ Scherpenhuizen. Dat smaakt naar meer!

Zoals gezegd; we gaan met een stel knallers het jaar afsluiten. Eerst staat het JM congres voor de deur, daarna treffen we elkaar als Kring bij CleverIT en bij LAB-1. En ook PSV en het Philips Stadion staan nog op de agenda.

Maar eerst het komende bedrijfsbezoek: Karsten Nilsen heet ons welkom op zijn kantoor op de Prinsengracht, centrum Eindhoven. Karsten neemt ons mee in het verhaal van CleverIT en zijn bijzondere visie op het binden en boeien van zijn team en de doelstellingen welke hij heeft met zijn bedrijf. Alvast een tipje van de sluier: CleverIT verzorgt Windows werkplekken in de cloud. Dit met IT'ers die vaak op hun 8e al programmeerden en makkelijk de universiteit doorgewandeld hebben. Als pensioen wordt de bedrijfswinst gebruikt om met het hele team vastgoed te kopen.

Daarna reizen wij af naar LAB-1, twee deuren verder. Waar Kees de Zeeuw (oud-lid JM) ons welkom zal heten. Wij zullen daar genieten van een diner én krijgen het verhaal achter de exploitatie van LAB-1 te horen. Natuurlijk zal Kees ons ook nog meenemen in een aantal verhalen 'uit de oude doos' en zullen we horen wat JM voor hem heeft betekend. 

Als ludiek extra element om de 'sociale kant' extra aandacht te geven, duiken we om 20:45 de bioscoopzaal in om de langverwachte, laatste Daniel Craig James Bond film te zien. 

Wij hopen jullie allen te zien!

Samenvattend het programma:
17.15 uur ontvangst bij IT-Clever
17.30 uur presentatie Karsten (incl. versnaperingen)
18.30 uur verplaatsen naar Lab-1
18:45 uur start film - service bioscoop
21.15 uur hapje/ drankje
21:15 uur presentatie outlid JM Kees de Zeeuw
22:00 uur naborrel/ einde

CleverIT, LAB-1 and 007

CleverIT & LAB-1
Keizersgracht 15
5611 GC Eindhoven

Auto Lopen Tram Fiets