Jong Management

JM - VNO | Connecting Elements

Jong Management en VNO-NCW Noordwest Holland nodigen u van harte uit voor ons gezamenlijke event Connecting elements.  We zijn te gast bij Chris Obdam, CEO van Betty Blocks en winnaar van o.a. de ‘Van Alkmaar de Victorie’ ondernemersprijs 2018. Hij zal ons vertellen over zijn organisatie, wat een IT platform is waarmee je, zonder kennis van programmeren, applicaties kunt maken voor zowel mobiel als desktop.

Het bedrijf is sinds maart dit jaar gevestigd in het gloednieuwe gebouw in Alkmaar, wat een zeer inspirerende werkomgeving biedt aan circa 110 werknemers. Maar we maken zeker ook kennis met de inspirator achter deze business die, naar eigen zeggen ongeduldig is, maar bovenal zeer gedreven is om de wereld te veranderen en te disrupten met zijn vernieuwende aanpak in de zakenwereld.

Een netwerk goed benutten en succes en lol hebben in netwerken, hoe doe je dat eigenlijk? Hoe kan je kennismaking vanuit oprechte interesse  doelgericht inzetten om meer business te genereren. Onder begeleiding van Arco Kats gaan we ontdekken wat ons als ondernemers en managers bindt en boeit om samen aan de toekomst van ondernemerschap te bouwen. Netwerken begint bij het ontdekken van jezelf en het zien van de ander. Vragen als “wat houdt je bezig?” “wie ben je?” en “waar lig je ‘s nachts wakker van?” vormen een bron voor mooie dialogen en bieden antwoorden.

Laat je meeslepen, ontdek jezelf en de ander en ontvang praktische handvatten en inzichten. Trainer Arco Kats, eigenaar van Het Trainingsbureau,  was landelijk bestuurslid bij Jong MKB en is een dynamische, vrolijke en inspirerende trainer met veel kennis van het bedrijfsleven. Zie ook zijn bio: BIO Arco Kats

Wij rekenen op uw komst op 15 november!

Programma:

17.30-18.00 inloop, ontvangst met een maaltijdvervangend hapje en drankje

18.00-18.40 Chris Obdam, vertelt over Bettyblocks en de prachtige locatie.

18.40-19.40 Interactieve kennismakingssessie met trainer Arco Kats 

19.40-20.30 napraten en borrelen 

Save the date

8 december "Kerstdiner"

JM - VNO | Connecting Elements

Bettyblocks/ Holder te Alkmaar
Pettemerstraat 7
1823 CW Alkmaar

Auto Lopen Tram Fiets