Jong Management

De "groene kerst" -rally!

Hallo allemaal,

Via deze weg willen wij jullie graag uitnodigen voor het volgende evenement van onze kring, gelijk ook het laatste evenement van dit jaar: de JM Winterrally!

Na een erg leuke en succesvolle Winterrally vorig jaar, is het nu de beurt aan ons, de winnaars van vorige editie, om de nieuwe editie te organiseren.
Dat gaan we houden op zaterdagmiddag 18 december aanstaande, van 1200u ‘s middags tot ca 1800u ‘s avonds.

Wat gaan we doen?
Het thema van deze rally is “Een Groene Kerst.” Hoe wij invulling geven aan dit thema is nog een verrassing, maar we nemen jullie mee via een zelf uitgezette route langs allerlei leuke en verrassende plekjes in West-Brabant. We laten jullie kennismaken met verrassende ondernemingen, proberen onderweg jullie kennis te prikkelen en dagen jullie uit met kleine, leuke activiteiten.

We starten en eindigen die middag in de buurt van het Schoolakkerplein in Breda. Aansluitend aan de rally vindt de prijsuitreiking plaats, het winnende team vereeuwigd zichzelf dan met een inscriptie op de wisseltrofee.
Daarnaast is er dan ook gelegenheid voor een hapje en drankje in een horecagelegenheid in de buurt.
Dit alles zal vanaf ca 1730u zijn.

Hoe kun je je inschrijven?
Schrijf je in via de stemknop in de JM app of stuur een mail naar hhpvanoosterhout@gmail.com.

Hoe gaan we rijden?
Iedereen kan zich individueel inschrijven. De rally zal worden gereden in teams. Per team zal de rally in een eigen meegebrachte auto worden gereden. Er kunnen orginaliteits-punten worden verdiend met de autokeuze… :-)
Omdat we ook beseffen dat we in het weekend gaan rally’en, mogen de leden gerust gezinsleden meenemen om deel te nemen aan de rally. Hiermee vormen ze dan gelijk 1 rally-team. Laat dus gerust weten als je gezinsleden wilt meenemen tijdens de rally.
Daarnaast, we staan zeker open voor introducees om ze te laten deelnemen aan de rally!

Hopelijk tot 18 december!
Wij hebben er in ieder geval zin in!

Groet,

Heleen, Tamara, Jeroen en Nick H

De "groene kerst" -rally!

"Breda"

Auto Lopen Tram Fiets