Jong Management

De ins- en outs van ondernemen in de food

Beste leden,

Voor volgende week donderdag 09-03 staat ons volgende event gepland.

“Van Melik Food Groep; De ins- en outs van ondernemen in de food” is het onderwerp.

Patrick zal namens van Melik een inkijkje geven in de wereld van Van Melik Food Groep en de huidige uitdagingen/kansen. Ook zal er een rondleiding door de productiekeukens plaatsvinden.

Starttijd 18:00 op De Koumen 150 in Hoensbroek.

Aansluitend zullen we met een soepje en een buffet kennis maken met enkele producten van Van Melik.

Graag uiterlijk maandag 06-03 voor 15.00 uur aangeven of je deelneemt en vega of vleesgerecht wil eten.

Tot volgende week,

Patrick Dreezens, Sharon Schlenter, Rob Budé en Gaby Hartmann

De ins- en outs van ondernemen in de food

Van Melik Food Groep
De Koumen 150
Hoensbroek

Auto Lopen Tram Fiets