Jong Management

DE INSPIRERENDE NIEUWJAARSBORREL "HÉ KRULLENBOL"!!

Allen,

 

Helaas is de lock-down nog steeds een feit en we zullen nog steeds onze allereerste: JM ZWOLLE NIEUWJAARSBORREL op vrijdag 29 januari 2021 verkrijgen maar dan toch in een ander jasje dan eerst aangekondigd.

De bijeenkomst zal heten:

DE INSPIRERENDE NIEUWJAARSBORREL "HÉ KRULLENBOL"!!

 

Samen het glas heffen, lachen en even bijkletsen en de lock-down heeft ons er niet van weerhouden om alle creativiteit uit de kast te trekken!

 

Daarom nodigen we jullie van harte uit om:

 

Op vrijdagavond 29 januari 2021 online met ons het jaar 2021 in te luiden. Een avond waar we vooral even ouderwets samen-zijn. We nemen afscheid van een aantal bestuursleden, we maken bekend wie onze nieuwe bestuursleden zijn en we nemen jullie alvast mee in het JM Zwolle jaar 2021 (waar willen we ons op gaan richten als JM bestuur). Maar bovenal spreken we elkaar weer, delen we met elkaar onze goede voornemens voor 2021.

 

Over goede voornemens gesproken!

Ook aan inspiratie is gedacht! We verwelkomen Teun Toebes, geboren in 1999. Deze krullenbol heeft al heel wat ‘karmapunten’ verzamelt en daar gaat hij in 2021 gestaag mee door! Teun woont in een verpleeghuis, samen met mensen met dementie want hij weet 100% zeker dat hij het verschil wil maken voor hen. Hij is het brein achter "s-Teun en toeverlaat" en zo gaat hij regelmatig met ouderen in zijn paus-mobiel ‘op stap’ om oude tijden te herleven. Organiseert hij silent disco’s voor demente ouderen, een giga-succes! Is hij een graag geziene gast op EenVandaag en adviseert hij ook nog eens de politiek, o.a. de heer Rutte. Hij deelt met ons zijn overtuigingen en verbeeld wat mensen met dementie ons te leren hebben tijdens een 30-minuten inspiratiesessie ‘hé krullenbol!’

 

Programma:

19.45 uur          -           inloop

20.00 uur          -           woord voorzitter Joris van Hittersum

20.15 uur          -           voorstellen nieuwe bestuursleden en blik vooruit

20.30 uur          -           inspiratiesessie ‘hé krullenbol’

21.00 uur          -           borrelen in break-out teams

21.30 uur          -           gezamenlijk afsluiten en het glas heffen

 

LET OP:

Wanneer je je aanmeld uiterlijk op donderdag 21 januari 2021 dan verkrijg je het exclusieve recht om op donderdagavond 28 januari 2021 in je auto te stappen en tussen 18.00 uur en 20.00 uur te rijden naar een nader aan te geven mysterieuze plek voor onze JM ZWOLLE DRIVE THRU! Daar wacht het bestuur je op om je een overheerlijk JM-pakket te overhandigen om zo knallend en spetterend 2021 in te gaan tijdens onze nieuwjaarsborrel van de dag erna.

 

Enne... die gemaskerde anonieme JM-pakketgevers zijn onze kersverse nieuwe bestuursleden. Weet jij wie het zijn? Doe ‘n gok

 

Meld je weer opnieuw aan, we zien graag de aanmeldingen binnenstromen en nogmaals vergeet je niet voor aanstaande donderdag aan te melden!!!

 

DE INSPIRERENDE NIEUWJAARSBORREL "HÉ KRULLENBOL"!!

Digitaal

Auto Lopen Tram Fiets