Jong Management

De JM Winterspelen

De Winterspelen, normaal gesproken vinden ze één keer in de vier jaar plaats, maar om 2020 sportief te starten hebben we deze voor Jong Management Kring West-Brabant twee jaar vervroegd. 

Op 17 januari 2020 nodigen we je graag uit om te proosten op een nieuw succesvol jaar voor onze kring en ieders persoonlijke en zakelijke groei. Tussen 18:30 en 18:45 uur ontvangen we je bij WINTERBAAI. We zullen genieten van een WinterBBQ en de nodige drankjes om onszelf warm te houden. Rond 20:30 uur zullen de Winterspelen beginnen en sluiten we deze af in de IJsbar. Zorg er dus voor dat je warm gekleed bent, want de temperaturen kunnen dalen tot -25 graden Celsius. De afsluitende borrel duurt tot 23:00 uur. 

Uiteraard zal het je op deze avond aan niets ontbreken en hoef je niet bang te zijn dat je heel de avond staat de rillen van de kou. Vertel sterke verhalen bij het kampvuur of geniet van je hapje en drankje bij de warme kachel.

Traditiegetrouw zullen we ook afscheid nemen van de veertigers uit onze kring en zijn ook jullie partners van harte uitgenodigd. Hiervoor vragen wij een vergoeding van EUR 50,00 per persoon.

BAAI zijn is meemaken!

De JM Winterspelen

WinterBAAI
Markkade 1 A/B
4815 HJ Breda

Auto Lopen Tram Fiets