Jong Management

De kracht van ambitie

De kracht van een ambitie - Jean - Claude Crijns, Connecting All 

Ondernemen is het succesvolste, als het vanuit eigen passie wordt vormgegeven. Ben jij de jonge (potentiële) ondernemer, beslisser of beleidsbepaler, die nieuwsgierig is naar de kracht van een ambitie en opzoek naar meer inzicht, aanvullende kennis, en praktijkervaringen hieromtrent. Of heb je behoefte aan vernieuwde inspiratie, of wil je tips en tricks? Meld je dan aan, want dan is dit  event echt iets voor jou!

We gaan met elkaar in gesprek / aan het werk rondom het thema “De kracht van een ambitie.” Met elkaar bewust stilstaan bij dit thema geeft jezelf de maximale kans om op succesvollere manier verder te groeien als ondernemer / professional. Het event richt zich enerzijds op jouw kennisontwikkeling en “het kansenspeelveld” bij het hebben van een ambitie. We gaan uitgebreid in op de praktijk en het delen van inzichten met elkaar. Waarbij onze stellige overtuiging en ervaring is dat ondernemers, bedrijven en organisaties zonder een sterke ambitie vele malen minder succesvol en effectief zijn, dan zij die wel een duidelijke en inspirerende ambitie hebben.

1. De kracht van een ambitie: Wat is een ambitie? Waar heb je het voor nodig? Wat levert het op? 2. Het speelveld: Waar sta je momenteel, waar wil je staan en wat doe je met veranderingen.      3. Ontdek jezelf: Ken je jezelf voldoende? Neem je voldoende tijd? en Wat brengt het je? 

Ontvangst vanaf 18.00u - start programma 18.30u

De kracht van ambitie

Maastricht UMC+ terras niveau 4
P. Debeyelaan 25
6202AZ Maastricht

Auto Lopen Tram Fiets