Jong Management

De wereld van Walter 

JM voor de introducé
Jong Management is dé vereniging voor ondernemers en directeuren onder de 40 jaar die op zoek zijn naar persoonlijke en zakelijke groei. Door middel van maandelijkse bedrijfsbezoeken aan leden, lokale bedrijven en corporates ondersteunen we elkaar in het ondernemen door gemeenschappelijke uitdagingen te bespreken en nieuwe uitdagingen te zoeken.

Save the date 
Op dinsdag 9 oktober gaan we op bezoek bij Walter en nemen we een kijkje in de wereld van de audiovisuele techniek en de videocamera's. Ondernemen had zijn interesse al vanaf jongs af aan. Tijdens zijn studie aan de TU deed hij ervaring op met zijn startup bij Yes!Delft en zijn werk bij TOPdesk om uiteindelijk na zijn afstuderen in 2008 zijn eigen bedrijf te starten. Nu 10 jaar later staat hij op het punt om de koers van zijn bedrijf volledig om te gooien. Walter draait nu een jaar mee binnen JM, we zijn benieuwd naar het volledige verhaal achter zijn start en huidige koers.

De avond
18:00-18:30 Inloop met borrel
18:30-20:00 Hapje eten met elkaar
20:00-21:30 Verhaal van Walter 
21:30-22:30 Borrel

De praktische zaken
Adres: Avonic/Aventum, Distributieweg 60, 2645 EJ Delfgauw
Vervoer: parkeergelegenheid voor fiets en auto voor de deur. Let op! nummer 60 zit aan de achterkant van het complex, rij het parkeerterrein op naast nummer 2.

Het wederzien
dinsdag 9 oktober - De wereld van Walter 
dinsdag 13 november - Het Delftse DSM Drieluik
maandag 10 december - Bijeenkomst JM Delft
dinsdag 8 januari - Winterbarbeque JM Delft met verhaal van Eric Graafland

Het WVTTK'tje
Nieuwe leden zijn zeer welkom, dus blijf om je heen kijken wie er uit jouw netwerk een goede toevoeging aan de kring zou zijn. Heb je iemand gevonden? Mail Anne met jouw suggesties (anne@firmavanbuiten.nl/delft@jongmanagement.nl). 

Groetjes,
Anne, Frans, Alwin en Marcel

De wereld van Walter 

Avonic/Aventum
Distributieweg 60
2645 EJ Delfgauw

Auto Lopen Tram Fiets