Jong Management

December bijeenkomst - Horecagroep Zuid Nederland

De december bijeenkomst is vanwege een event in Venlo een week verplaatst naar dinsdag 17 december.

Dinsdag 17 december zijn we te gast in Weert waar Ralf Jansen van Horecagroep Zuid Nederland ons mee zal nemen in zijn onderneming. Horecagroep Zuid Nederland exploiteert diverse horeca concepten welke bestaan uit:

  • Jumbo vestiging in Stramproy en Kerkrade
  • 7 Subway vestigingen
  • Restaurant Proeflokaal Bregje
  • Restaurant La Cubanita
  • Restaurant Heinde & Ver

Het zijn allemaal verschillende franchiseconcepten. We gaan het verhaal van Ralf horen waarom ze kiezen voor verschillende franchise concepten. Waar zitten de grote verschillen, waar versterken ze elkaar en waar moet je opletten als je franchise zou willen gaan beginnen.  En wat gaat de toekomst brengen, komen er nog meerdere overnames?

Ralf Jansen is sinds 2000 actief in retail, hij is zijn carrière gestart bij de Edah en heeft in 2005 de overstap gemaakt naar C1000 waar hij de laatste jaren als supermarktmanager actief was. Ralf heeft altijd een duidelijk doel voor ogen gehad, zelfstandig ondernemer worden. In 2012 is Ralf met René Puts in contact gekomen en zijn ze per 1 juli 2015 een partnerschap aangegaan waarbij beiden nu eigenaar zijn van de Jumbo in Stramproy en Horeca Groep Zuid Nederland.

Programma:

17.15 ontvangst **

17.30 Presentatie Ralf Jansen

19.00 Diner bij Proeflokaal Bregje

 

** Presentatie worden gehouden bij Fleximo B.V. (Jan van der Croonstraat 440A in Weert) Parkeren kan je het beste op Kasteelplein 2 in Weert

December bijeenkomst - Horecagroep Zuid Nederland

Fleximo
Jan van der Croonstraat 440A
6001AH Weert

Auto Lopen Tram Fiets