Jong Management

December bijeenkomst - KSG - Cabture

Op donderdag 13 december worden we door ons eigen kringlid René ontvangen bij KSG in Reuver, Rene is partner en registeraccountant bij KSG. Hij zal na een korte introductie over KSG het woord geven aan Louaie El Rowidi van Cabture een scale up die vol in ontwikkeling is.

Bij Cabture staat de visie “Travel Experience & Connected Journey” cenraal. Cabture is begonnen met het installeren van wifi & schermen in taxi's: de Cabtab. Oprichter Louaie El Rowidi (29) werkte o.a. al samen met Heineken, Rijksmuseum, Awakenings, American Express en T-Mobile. 'In Amsterdam alleen al rijden 300 TCA-taxi’s rond met een Cabtab.'

Het netwerk van taxi's is daarmee een unieke communicatietool geworden om belangrijke gasten naar het hoofdkantoor of een speciaal evenement te vervoeren, maar ze kunnen ook worden gebruikt in een promotiecampagne om samples uit te delen, de nieuwste muziek of een productpremière af te spelen. Reistijd wordt in het algemeen als verloren beschouwd, Cabture tracht daar waarde aan toe te voegen door de passagier beter te verbinden en voor te bereiden op hun eindbestemming.

Tegenwoordig positioneert Cabture zich meer en meer als Data-Tech bedrijf in de mobiliteit. Louaie El Rowidi zal alles vertellen over hoe deze Scale up is ontstaan, hoe het bedrijf nu georganiseerd is en wat de ambities zijn voor de toekomst.

Voor alvast meer informatie zie: https://www.cabture.com/

Programma:

17:15 uur ontvangst met koffie en gebak

17:30 uur welkom en introductie KSG - Rene Aelmans

18:00 uur Presentatie Cabture - Louaie El Rowidi

19:15 uur Een hapje eten in Reuver

 

Adres gegevens KSG: 

Stationstraat 4 in Reuver

Er is (beperkte) parkeergelegenheid achter de slagboom op het eigen parkeerterrein en ruime parkeergelegenheid bij het station. Ben je later dan 17:30 uur dan geef Bart Sijben een belletje, daarna is het kantoor gesloten.

 

December bijeenkomst - KSG - Cabture

KSG Reuver
Stationstraat 4
5953ZK Reuver

Auto Lopen Tram Fiets