Jong Management

Bijeenkomst Economic Board Arnhem Nijmegen

Op 13 november zijn we te gast bij the Economic Board Arnhem Nijmegen. Deze organisatie is in het leven geroepen om de groei van de regionale economie te bevorderen, met name op het gebied van Food, Health, Energy en de cross-overs daartussen. 

 

We zijn deze bijeenkomst te gast op de NovioTechCampus, een campus op het terrein van de oude Philips Chipfabriek (nu NXP), waar nu naast NXP en een reeks andere bedrijven een innovatiecampus met hoogwaardige onderzoeksfaciliteiten en werkplekken voor ondernemers en onderzoekers in Life-Sciences, Health en High-Tech. 

 

Tijdens de bijeenkomst zal Richard Dobbelman ons meer vertellen over de doelstellingen en de rol van de Economic Board. Daarnaast willen ze deze mogelijkheid graag gebruiken om van JM leden te horen wat onze behoefte is en waar ze zich op zouden moeten richten om ons te ondersteunen. Zowel op individueel niveau, als op regionaal niveau. 

 

Ter voorbereiding hebben we vast twee vragen gekregen om over na te denken:

  1. Zijn er mensen aanwezig die bezig zijn met een project binnen de aandachtsgebieden van The Economic Board waar ze hulp bij kunnen gebruiken (netwerk/financiering)?
  2. In januari mag de EB een zeer interessante organisatie in de regio verwelkomen. Een club van zo’n 18 internationale adviseurs genaamd Sage Partners. Allemaal mensen met zeer veel ervaring op bijzondere plaatsen en een zeer krachtig netwerk. Na San Francisco en Londen komen ze naar onze regio om ondernemers te ontmoeten en wellicht te ondersteunen. Meer informatie inclusief alle cv’s zijn te vinden op hun website www.sagepartners.net. Als onze leden interesse hebben, vraag is wie van ons een ontmoeting met een aantal Sage Partners interessant zou vinden. 

Willen jullie vast over deze vragen nadenken?

 

Programma

17.30 uur - ontvangst en inloop

18.00 uur - aanvang programma

20.15 uur - diner bij Brasserie 't Zusje

 

Locatie

Novio TechCampus - Startup Space
Transistorweg 5
6534 AT Nijmegen

 

Locatie diner

Brasserie ‘t Zusje

Lankforst 5101

6538 LG Nijmegen

 

Graag tot de 13e!

Bijeenkomst Economic Board Arnhem Nijmegen

Novio TechCampus
Transistorweg 5
6534 AT Nijmegen

Auto Lopen Tram Fiets