Jong Management

Een verrassende ontmoeting!

Beste JM’er,

 

Het is alweer enige tijd geleden dat we met z’n allen in levenden lijve bij elkaar zijn geweest en het zal waarschijnlijk ook nog wel enige tijd gaan duren totdat we die kans weer krijgen. Desalniettemin willen we jullie graag iets bieden om de sleur van het thuis-/ Teams-/ Zoomwerken te doorbreken.

 

Met het oog op de Coronaroutekaart is het mogelijk elkaar in tweetallen, in de buitenlucht, elkaar te ontmoeten.

 

Zodoende, wat zeggen jullie van een JM-blinddate? Een verrassend gesprek op een mooie locatie met een andere JM’er – één waarvan je de identiteit pas ter plaatse doorkrijgt.

 

We zoeken een natuurlijke, lommerrijke locatie in de regio uit en voorzien jullie – naast een gesprekspartner – van (de instructies voor) een wandeltocht van één tot anderhalf uur, een aantal vragen om het ijs te breken (mocht dat nodig zijn; dan wel voor het geval de vorst aanhoudt) en een kleine versnapering. Zorg zelf voor wandelschoenen en een op de buitenlucht afgestemde outfit.

 

Aanvang:     Woensdagmiddag 3 maart rond 16:00

Locatie:       Nog geheim...

 

Lijkt dit je korte avontuur je wat en ben je wel in voor een leuk, verrassend gesprek met een mede-JM'er, meld je dan aan voor 26 februari aan en houd je mailbox in de gaten voor verdere details.

Een verrassende ontmoeting!

Strabrechtse Heide - De Plaetse
De Plaetse 71A
5591 TX Heeze

Auto Lopen Tram Fiets