Jong Management

Een verrassende tour door het Amphia Ziekenhuis

Het zal jullie niet ontgaan zijn, want er is al veel over gesproken in de lokale media. Het nieuwe Amphia Ziekenhuis gaat bijna open! En wij, met Jong Management Kring West-Brabant, mogen voordat het in gebruik wordt genomen een kijkje nemen achter de schermen op 22 oktober.

Na drie jaar bouwen staat er een hypermodern ziekenhuis waarin samen met het bestaande ziekenhuis 4.500 medewerkers en medisch specialisten op één locatie in Breda gaan samenwerken. Naast goede patiëntenzorg helpt de 80.000 m2 nieuwbouw invulling te geven aan de behoefte van toekomstbestendige zorg. Ook ontstaat er ruimte voor nieuwe, flexibele zorgconcepten waarin de samenwerking met zorgpartners in de regio centraal staan.

Toekomstbestendigheid, innovatieve technologie, duurzaamheid en vooral aandacht voor de patiënt staan centraal in het nieuwe ziekenhuis. De nieuwbouw telt 527 eenpersoonskamers met elk een eigen badkamer. Het ziekenhuis is zo ontworpen dat afdelingen die veel met elkaar te maken hebben vlakbij elkaar zitten. Patiënten hoeven daardoor niet meer het hele ziekenhuis door voor afspraken.

We krijgen meer te horen over hoe men de processen heeft geoptimaliseerd en hoe dat gaat leiden tot betere zorg.

In tegenstelling tot eerder gecommuniceerd is het diner niet meer bij het Amphia. Er wordt aangeraden met de fiets te komen waar mogelijk en anders rekening te houden met minimale parkeerkosten.

Programma:
16.30 uur Ontvangst
17.00 uur Presentatie
17.45 uur Rondleiding
18.30 uur Diner

Zijn er allergieen waar we rekening mee moeten houden bij het diner? Laat het ons weten!

Een verrassende tour door het Amphia Ziekenhuis

Amphia Ziekenhuis
Molengracht 21
4818 CK Breda

Auto Lopen Tram Fiets