Jong Management

Eindejaarsbijeenkomst

Beste JM-ers,

Het 25e Lustrum jaar sluiten we graag in stijl af in het prachtige restaurant De Boet op/in Urk! Wij gaan deels zelf aan de slag om een heerlijk diner te maken zodat we in een ontspannen sfeer met elkaar het jaar afsluiten.

De Boet staat garant voor een avond heerlijk dineren in een prachtig monumentaal pand, vroeger waren de 2 panden een schuur om botters te bouwen en het kantoor van de eerste Urker stoombootmaatschappij. Inmiddels zijn de panden samengevoegd en verbouwd tot een sfeerfol restaurant.

Voor het volgen van de workshop geldt een maximum van 40 personen, het restaurant is dan exclusief open voor Jong Management. 
We willen jullie dan ook vragen om z.s.m. aan te geven of je aanwezig bent en of je je partner meeneemt (n.b. als iedereen komt en zijn/haar partner meeneemt zijn we met 75 personen).

I.v.m. deze opzet is het niet mogelijk na de starttijd aan te sluiten.
Afmelden na opgave brengt kosten met zich mee! Let op: graag zo snel mogelijk, uiterlijk 3 december doorgeven of je wil/niet aanwezig bent en of je voorkeur hebt om je partner mee te nemen.

We zien ernaar uit het jaar op deze manier gezellig met elkaar af te sluiten.

Vriendelijke groet,

Bart, Leon en Robert

Eindejaarsbijeenkomst

De Boet
Wijk 1 61
8321 EM Urk

Auto Lopen Tram Fiets