Jong Management

Eindejaarsbijeenkomst Rabobank 17 december

Beste JM'er,

Vorige week hebben wij een zeer geslaagde bijeenkomst gehad bij BVB. Met passie vertelden onze leden Douwe van Buuren en Armand Veenman over het ontstaan, het heden en de toekomst van BVB. De samenwerking met de Finse partner Kekkilä biedt weer nieuwe perspectieven richting de toekomst.

Ook hebben wij weer meerdere leden mogen verwelkomen. De kring groeit verder, het is mooi om te zien dat een nieuwe generatie zich bindt aan onze mooie club!

Houd voor 22 januari alvast de agenda vrij voor de eerste bijeenkomst van 2019. Wij komen snel door met de uitnodiging.

De laatste bijeenkomst van 2019 vindt wederom plaats bij de Rabobank. Altijd een sfeervolle bijeenkomst samen met VNO - NCW, dit jaar ook weer met een positieve bijdrage vanuit Jong Management. Wees er dus bij en meld je aan.

Bijgaand de officiele uitnodiging:

Traditiegetrouw organiseert VNO-NCW Westland-Delfland aan het einde van het jaar de eindejaarsbijeenkomst. We kiezen voor het derde jaar op rij uit een selectie van vernieuwende ondernemers Dé Nieuwe Held.. De drie finalisten strijden die avond om de felbegeerde prijs en onze gasten bepalen wie zich een jaar lang de ‘Nieuwe Held Westland’ mag noemen. Jouw stem telt dus die avond! Noteer de datum vast in je agenda!

We rekenen erop dat het net zo’n succes wordt als vorig jaar, met interessante sprekers, leuke acts, De Nieuwe Held 2018 en vooral veel ondernemers. De avond staat onder leiding van dagvoorzitter Jeroen Toet.

 Voor de eindejaarbijeenkomst worden niet alleen de leden van VNO-NCW Westland-Delfland uitgenodigd, maar ook de leden van de lokale ondernemersverenigingen in Midden-Delfland en Westland en de leden van Jong Management Westland. Vóór en na het inhoudelijk programma is er volop gelegenheid tot netwerken met een borrel, een walking diner en gezellige muziek.

Tijd: 16.30 - 20.30

Locatie: Leehove 65, De Lier

Namens het bestuur Jong Management Kring Westland alvast fijne feestdagen gewenst en op naar een mooi komend jaar!

 

 

 

 

Eindejaarsbijeenkomst Rabobank 17 december

Rabobank

Auto Lopen Tram Fiets