Jong Management

Kringbijeenkomst Van der Ende Pompen 16 oktober

Beste JM'er,

We hebben weer een succesvolle bijeenkomst achter de rug bij Priva samen met VNO en IKN. Onder perfecte begeleiding van onze quizmaster Tim Batist werden de aanwezigen meegenomen in de wereld van de millenials. Onder andere JM lid JEM - ID nam ons mee hoe deze generatie te binden aan de organisatie. Wij hadden al snel door dat een onbeperkt aantal vakantiedagen bij velen goed in de smaak viel. Verder een mooie bijeenkomst om het netwerk breder te trekken.

Verder nog even aandacht voor het congres in Breda. Dit vindt plaats op 5,6 en 7 oktober. Er heeft zich inmiddels een mooie groep leden aangemeld en de hotelovernachting is geboekt. Het belooft een interessant congres te worden met focus op de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybercrime. Dus, wil je hier nog bij, zijn koop je kaarten via https://www.jmcongres.nl/tickets

16 oktober vindt de volgende kringbijeenkomst plaats, dit keer bij Van der Ende Groep.

In 1985 richtte Piet van der Ende het bedrijf Van der Ende pompen op. Hij begon met het repareren en reviseren van waterpompen voor de glastuinbouw. Al snel volgden de verkoop van nieuwe pompen en elektrotechnische materialen zoals relais, magneetschakelaars en thermische beveiligingen.

Tegenwoordig is de Van der Ende Groep dus vooral een producent en leverancier van tuinbouwtotaaloplossing. Zij zijn een toonaangevende innovator, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek. Al meer dan 30 jaar produceren en leveren zij een breed assortiment pompen en toebehoren, waterbehandelingsinstallaties, elektromotoren, frequentieregelaars, (regel)afsluiters, ventilatoren en industriële filterinstallaties. Zij bieden specialistisch advies en snelle uitgebreide technische dienstverlening aan de industrie, land- en tuinbouw, aannemerij en overheid. De vele innovatieve producten van Van der Ende worden wereldwijd verkocht.

Per 1 juli 2018 heeft Lex van der Ende formeel het algemeen directeurschap overgenomen van zijn vader, mede-eigenaar en oprichter van Van der Ende Groep. Ruim 40 jaar stond Piet van der Ende aan het roer van Van der Ende Groep als Algemeen Directeur. Daarnaast is het bedrijf op 16 juli jl is Van der Ende verhuisd naar een nieuw pand aan de Aartsdijkweg 12 in Maasdijk.

Tijdens deze avond zal Lex van der Ende ons mee nemen in de historie van het bedrijf, maar ook hoe hij als jonge ondernemer deze organisatie op een hoger niveau wil tillen. Daarnaast is er de gelegenheid om een kijkje te nemen in het nieuwe pand.

Programma:

19:30 Ontvangst

20:00 Woord van de voorzitter

20:10 Presentatie Lex van der Ende

21:00 Rondleiding

21:30 Borrel

Adres Aartsdijkweg 23 Maasdijk

Groet,

Bestuur Jong Management Kring Westland

 

 

Kringbijeenkomst Van der Ende Pompen 16 oktober

endepompen

Auto Lopen Tram Fiets