Jong Management

Evenement zakelijk roddelen

Eén plus één = drie. Graag nodigen wij jullie uit voor onze eerste jemig sessie van 2020 op woensdagavond 19 februari om 18:00 uur in Alkmaar. Deze avond willen wij invullen met een sessie Zakelijk Roddelen.

Elke dag krijgen wij te maken met uitdagingen. Sommige uitdagingen zijn snel op te lossen, maar andere weer niet.

Daar waar roddelen bekend staat als een activiteit waarbij over iemand wordt gesproken zonder dat de persoon in kwestie bij het gesprek aanwezig is, is zakelijk roddelen een management techniek die exact het tegenover gestelde doet. Loop je op de werkvloer tegen een uitdaging of probleem aan? Dan biedt een sessie zakelijk roddelen de mogelijkheid om jouw uitdaging of probleem voor te leggen aan een panel van leden. Deze leden gaan over dit onderwerp “roddelen”. Doordat iedereen een andere kijk op zaken heeft geeft dit nieuwe inzichten en nieuwe strategieën.

Een techniek waar je jezelf beter mee kan leren kennen, maar wat ook goed in te passen is op diverse momenten van de dag. Binnen een half uur kun je snel en concreet stappen zetten.

Eén plus één = drie.

1.   Een mogelijkheid om je persoonlijke uitdaging te reflecteren.

2.   Kennismaken met een simpele management methode die helpt bij oplossingen, maar ook veel energie geeft en betrokkenheid van je omgeving creëert.

3.   En als laatste een gezellige bijeenkomst om elkaar beter te leren kennen. 


Wij hopen dat iedereen zich aanmeld en aanwezig is. Ook willen wij ieder vragen om een vraagstuk voor te bereiden. Voorbeelden: we krijgen te weinig salesleads, hoe ga ik om met zieke medewerkers, ik heb uitdagingen met de invulling van mijn toekomstvisie voor mijn onderneming, ik blijf tegen een bepaald gedrag in mijn carrière aanlopen, etc. 

Introducees zijn natuurlijk welkom, meld ze aan bij Diane. Voor de sessies zijn er broodjes en na de sessies is er een gelegenheid om onderling na te praten.

 

Evenement zakelijk roddelen

Alkmaar
Het vijvertje 2
1811EW Alkmaar

Auto Lopen Tram Fiets