Jong Management

Ondernemersverhaal Nick Stals

Nick Stals: in de jaren '90 kende iedereen in Haarlem hem van de feesten in het Stadscafé, de Tetterodehal, het Patronaat, Stalker en de Sound. Veel jongeren in Haarlem bezocht de befaamde Frank & Nick feesten. Het bleef niet bij het organiseren van goede feesten. Hij was één van de oprichters van Hotelspecials, Bungalowspecials en GiftForYou dat hij in 2017 verkocht. In 2018 richtte hij Yesty op. Een ondernemer in hart en nieren dus, en ook nog eens oud-JM Haarlem lid. 
 
Begin 2020 sloeg de coronacrisis wereldwijd toe en stopte men massaal met het boeken van overnachtingen in hotels en bungalowparken. Wat betekende dit voor zijn ondernemingen en voor hem? Op 16 november gaat hij het gesprek met ons aan over ondernemerschap en neemt hij ons mee in zijn verhaal over zijn successen, maar vooral de valkuilen en dieptepunten én wat die hem hebben gebracht. 
 
Jullie zijn vanaf 19.00 uur welkom bij Köster Advocaten aan de Dreef 22 in Haarlem. We gaan vanaf 20.00 uur met Nick in gesprek. Na een borrel sluiten we de avond uiterlijk om 22.00 uur af (maar voor de liefhebbers staan de deuren van Het Kantoor vast wagenwijd open, met een beetje mazzel tref je Hans nog wel aan de bar ook!).
 
Let op: het evenement is zonder avond eten! 
 
De organisatie is in handen van Claudia. Neem contact met haar op als je vragen hebt. 
 
Datum: 16 november 2022
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Locatie: Köster Advocaten, Dreef 22 Haarlem

Ondernemersverhaal Nick Stals

Köster Advocaten
Dreef 22
2012 HS Haarlem

Auto Lopen Tram Fiets