Jong Management

Workshop: het creëren van bevlogen medewerkers

Workshop: het creëren van bevlogen medewerkers

 

Beste JM’ ers,

Na wat oponthoud hebben we ook in februari een leuke bijeenkomst kunnen organiseren.

In deze krappe arbeidsmarkt is het lastig om aan goed personeel te komen. En hoe hou je de mensen vast als je ze eenmaal binnen hebt? Het Financieel Dagblad berichtte vorige week nog dat bijna de helft van de jonge werknemers binnen twee jaar op zoek gaat naar een nieuwe baan. Ze zijn volgens het artikel ontevreden over de doorgroeimogelijkheden, de bedrijfscultuur en de begeleiding.

Wij nodigen je uit voor de interactieve workshop “het creeren van bevlogen medewerkers! Medewerkers die bevlogen zijn presteren significant beter! Ze zijn loyaler, stellen hogere doelen, hebben meer energie en zijn beter in staat om sociale steun te mobiliseren. Bovendien is aangetoond dat bevlogen medewerkers meer tevreden klanten genereren en daardoor een grotere bijdrage leveren aan het (commerciele) succes van organisaties.

  • Wat verstaan we onder “bevlogenheid”?
  • Wat is het verschil tussen betrokkenheid en bevlogenheid?
  • Welke factoren spelen een rol bij het tot stand komen van bevlogenheid binnen organisaties?
  • Hoe kan jij als ondernemer of manager de bevlogenheid binnen jouw organisatie of team vergroten?

Tijdens deze workshop krijg je antwoorden op deze vragen. Maar bovenal ook een aantal praktische handvatten die je direct kan toepassen in jouw managementstijl om de bevlogenheid bij jouw medewerkers te vergroten. De workshop wordt gegeven door Peter Wijnands, directeur van Q-impact, een organisatie die gespecialiseerd is in gedragsontwikkeling in organisaties met name op het gebied van leiderschap, management en klantgerichtheid. Eerder is deze workshop gegeven voor kring Haarlem.

Programma:

17.45    Inloop en maaltijd

19.00    Start programma

21.00    Borrel

 

Locatie:

Bakker Seeds (het bedrijf van Kim)

Ambachtstraat 4

2751 GP MOERKAPELLE

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein naast de deur.

Introducees zijn van harte welkom. Stuur even een berichtje in de app als je iemand mee wilt nemen. Daar kan je ook terecht met andere vragen.

Graag tot dinsdag!

Workshop: het creëren van bevlogen medewerkers

Bakker Seeds
Ambachtsstraat 4
2751 GP Moerkapelle

Auto Lopen Tram Fiets