Jong Management

JM HRLM . Persoonlijke groei . Q Impact

Een workshop van Peter Wijnands van Q Impact

Met 2 focuspunten:

1. Hoe vergroot ik als manager “de trekkracht” van mijn medewerkers. Van aan en op de kar naar voor de kar!
2. Identificeren van talent; veel medewerkers worden aangenomen op hun CV en  ontslagen om hun gedrag.

Peter Wijnands
De grootste voldoening in mijn werk als trainer, coach en ondernemer haal ik uit het feit dat ik mensen in beweging kan brengen en inspireren. Inspiratie om bewuste keuzes te maken en doelen te stellen in het leven. Beweging in een richting die leidt tot betere resultaten en plezier in hun (werkzame) leven. De grootste voldoening als coach haal ik uit het goed luisteren en mij verplaatsen in de ander. Dit doe ik door vragen te stellen en door tot inzichten te komen die de ander helpen om concrete stappen te nemen die leiden tot persoonlijk geluk en groei. De grootste voldoening als ondernemer is een kwalitatieve organisatie neerzetten waar mensen met plezier werken en hun talenten kunnen inzetten en zich verder kunnen ontwikkelen. Om daarmee plezier te hebben in het leven en waarde toe te voegen aan de organisatie van onze klanten op het gebied van gedrag en cultuurontwikkeling.

Ik word dagelijks door vele mensen geïnspireerd. Maar als ik één speciale mag noemen vanwege zijn diepe wijsheid en positieve levensinstelling is dat Thich Nhat Hanh. Zijn 14 richtlijnen voor inner-zijn, zijn voor mij mooie en uitdagende principes om invulling te geven in mijn dagelijkse leven. Een life time job!

De Missie van Q Impact:
'vanuit onze expertise een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen in organisaties zodat deze haar doelen en lange termijn visie kan realiseren.'

Het Programma voor dit event

17.00 mogelijkheid tot diner bij Vooges
18.30 Inloop
19.00 Workshop
21.00 Borrel

 

JM HRLM . Persoonlijke groei . Q Impact

Vooges Centraal
Kennemerplein 6
2011 MJ Haarlem

Auto Lopen Tram Fiets