Jong Management

JM RijnGouwe - Bedrijfsbezoek Excent Tandtechniek

Op dinsdag 20 november as verdiepen we ons in de wondere wereld van kronen en bruggen. Jong Management Kring Rijngouwe is welkom bij Excent Tandtechniek BV in Gouda. Ook als je bang bent voor de tandarts is dit dus een interessant bedrijfsbezoek om bij te wonen.

Excent Tandtechniek is een tandtechnisch laboratorium waar op 28 locaties in de Benelux (marktleider!) wordt gewerkt aan het leveren van de meest natuurgetrouwe tandtechnische restauraties. Restauraties die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Het doel van Excent is om mensen gelukkig te maken door het geven van zelfvertrouwen met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach.

Digitale technieken en hoog opgeleide medewerkers zorgen voor customer intimacy, operational excellence en product leadership.

Klanten zijn een groot deel van de Nederlandse tandartsen dus grote kans dat er ook een product van Excent in jouw mond zit of ooit komt.

Excent Tandtechniek is in 2018 winnaar van de Ondernemersprijs Midden-Holland in de categorie groot-zakelijk. De enthousiaste CEO Hidde Hoeve neemt ons mee in het ontstaan van het bedrijf, de management buy-out in 2014, de groei naar de huidige omvang en de plannen voor de toekomst.

Wij zien jullie graag bij het kijkje in de keuken en het lab van deze interessante branche. Ook introducees zijn weer van harte welkom! 

Let op: voor de bestelling van de catering vragen we jullie je voor 15 november as aan te melden op de website via onderstaande knop. Ook als je niet komt graag even afmelden via de website! (gelijk even doen!)

Indicatie programma:
18.00 Inloop en maaltijd
19.15 Presentatie CEO Hidde Hoeve
20.15 Rondleiding
21.00 Borrel

Locatie:
Excent Tandtechniek BV
Heemskerkstraat 107
2805 SN  GOUDA

Kring Rijngouwe Bestuur,

Kirsten, Elisabeth, Marijke, Christiaan

JM RijnGouwe - Bedrijfsbezoek Excent Tandtechniek

Excent Tandtechniek BV
Heemskerkstraat 107
2805 SN Gouda

Auto Lopen Tram Fiets