Jong Management

Extra event PEC - Groningen

Extra combi-event kring Zwolle & kring Groningen

 

Op woensdagavond 24 april organiseren Kring Zwolle en Kring Groningen een speciaal gezamenlijk event gericht op ledenwerving. Deze avond speelt PEC Zwolle tegen FC Groningen en dit vormt een ideale gelegenheid om beide kringen met elkaar te verbinden. Dit event wordt daarbij ondersteund door JM landelijk vanuit JM Connect.

 

We zijn deze avond te gast bij PEC Zwolle in de businessclub, waar we met elkaar van de wedstrijd kunnen genieten en er uiteraard voldoende ruimte is voor gezelligheid en verbinding. Het plan is om voor de wedstrijd met beide kringen te verzamelen en dan gezamenlijk naar het stadion / de businessclub te lopen.

 

De wedstrijd begint om 19:45 dus we beginnen iets eerder dan gebruikelijk.

 

We willen jullie verzoeken om zo snel mogelijk aan te geven of je hierbij aanwezig bent, zodat we tijdig het definitief aantal kaarten kunnen doorgeven aan PEC.

 

 

Programma

18:45 inloop (locatie volgt nog)

19:00 woord van voorzitters kring Zwolle & kring Groningen

19:30 richting Businessclub PEC Zwolle

19:45 aanvang wedstrijd PEC Zwolle - FC Groningen

 

 

Omdat dit event in het teken staat van ledenwerving, vormt dit de ideale gelegenheid om potentiële nieuwe leden te introduceren. Ken jij nog interessante leden voor onze kring? Geef dit dan aub tijdig aan bij Alexia (alexia@ijsselvliet.nl) en dan pakken wij het vanuit daar verder op. 

 

P.S. Het gaat dus om een extra event, bovenop onze vaste kringbijeenkomsten. De vaste kringbijeenkomst in april is bedrijfsbezoek bij Uitgekookt op dinsdag 16 april. Mocht je je hier nog niet voor aangemeld hebben, doet dit dan vooral nog even.

Extra event PEC - Groningen

PEC stadion

Zwolle

Auto Lopen Tram Fiets