Jong Management

Februari bijeenkomst - van Tilburg

Op dinsdag 12 februari zijn we te gast in Horst bij familiebedrijf Van Tilburg Energie Design. Van Tilburg Energie Design heeft als ultieme doel: gezonde gebouwen realiseren, zowel economisch als ecologisch verantwoord, met een aangenaam binnenklimaat, waar gebruikers optimaal kunnen presteren.

Van Tilburg Energie Design heeft zich in 25 jaar ontwikkeld van een bedrijf dat zich puur richt op installatietechniek naar een bedrijf dat veel meer doet: een gezonde omgeving bouwen en behouden. De mens staat hierbij centraal. Zij ontwikkelen en realiseren een omgeving waar mensen zich goed voelen, energiebesparing behaald wordt en mensen optimaal kunnen presteren. Hun Energie Design is continu gericht op het in balans brengen van architectuur, bouwfysica en techniek. 

Allen thema’s die vandaag de dag erg actueel zijn, vandaar een erg interessant bezoek wat je niet mag missen. Tijdens een bedrijfspresentatie en een rondleiding zal Loes en Maik van Tilburg ons meer vertellen over de ontwikkeling van hun familie bedrijf en de trends van markt waarin ze opereren.

Agenda:

17:15 uur ontvangst

17:30 uur bedrijfspresentatie en ondernemersverhaal door Loes van Tilburg

18:15 uur rondleiding door Maik van Tilburg

19:00 uur afsluiting en dan gaan we ergens in de buurt wat eten

 

Adres: Expeditiestraat 2, Horst

Meer informatie op: www.vantilburgbv.nl

Februari bijeenkomst - van Tilburg

Van Tilburg
Expeditiestraat 2
5961PX Horst

Auto Lopen Tram Fiets