Jong Management

Floriade Expo Almere 2022

Beste JM-ers, 

Donderdag 7 juli staat ons zomer event gepland, dit keer een bijzonder unieke locatie op de Floriade Expo Almere 2022. Eentje die je zeker niet mag missen! We starten met een heerlijke twee gangen lunch en zullen aansluitend een rondleiding krijgen op de Floriade. En dit keer mag je gezellig met je partner komen! (Let wel even op, bij aanmelding geen annulering meer mogelijk, anders worden worden de kosten helaas doorberekend.)

Nog niet overtuigd?? Lees hieronder wat het precies inhoud, we zien graag je aanmelding tegemoet! 

Greening the City

Dompel je onder in het groen

Groene steden zijn leefbare steden. Maar hoe maak je een dichtbebouwde stad groen? Dompel je onder in het groen in het arboretum: een levende catalogus van bomen en planten. Elke soort heeft een aantoonbare functie in de groene stad van de toekomst.

Feeding the City

Duurzame voedselproductie voor en door de stad

Voedselproductie is niet langer voorbehouden aan het platteland. Graag presenteren we samen met onze deelnemers en sponsoren oplossingen op het gebied van experimentele land- en tuinbouw, stadstuinbouw, kunstmatig geproduceerd voedsel, voeding, gezondheid en duurzame landbouw.

Healthying the City

Voel je gezond in een gezonde stad

We willen ons zo lang mogelijk goed voelen en actief deelnemen aan de samenleving. Floriade Expo 2022 laat de zoektocht zien naar schone lucht, schoon water en een schone bodem die je helpen om je lichamelijk en geestelijk zo fit mogelijk te voelen.

Energising the City

Nieuwe bronnen van energie

Duurzame energieoplossingen zijn onmisbaar. Zeker als we met een groeiende bevolking steeds meer energie nodig hebben. Floriade Expo 2022 neemt je mee in nieuwe manieren om energie op te wekken, op te slaan en te besparen.

| Donderdag 7 juli | Start Lunch 13:00 uur / 14:30 uur start rondleiding / Einde +/- 16:00 uur | Oorweg 12 | 1324 ZZ Almere| LET OP INFO WEBSITE PARKEREN https://floriade.com/nl/bereikbaarheid/met-de-auto/

We kijken uit naar jullie komst!

Tot dan namens het bestuur,

Marijke, Ariejonne, Tonnis, Pointer & Joëlle 

Floriade Expo Almere 2022

Floriade Expo Almere 2022
Enrico Fermistraat -
1341 CB Almere

Auto Lopen Tram Fiets