Jong Management

Bitcoins & Boules met Amsterdam, Haarlem en NHN

Wat hebben Bitcoins en Jeu de Boules gemeen? Ze staan centraal in het aankomende gezamenlijke evenement van Kring Amsterdam, Haarlem en Noord Holland Noord. Een avondje lekker los komen oftewel een ‘mini congres’ zoals Niels de Boer van Haarlem met ons deelde. Hier wil je zeker bij zijn!

De inloop is van 17:30 tot 18:00 bij Vanhier accountants te Haarlem en hebben we een toffe spreker uitgenodigd. Bert Slagter heeft samen met zijn broer Peter het boek ‘Ons geld is stuk’ geschreven, spreekt en schrijft voor lekkercryptisch.nl en is vaak op podcasts en radio te horen bij de Cryptocast van BNR. Een echte kenner op het gebied van Bitcoin, digitaal geld, decentralized finance en digitale eigendomsrechten (beter bekend onder de afkorting NFT’s). 

Na een korte intro over Bitcoin en waarom het een revolutionaire innovatie betreft is er voldoende ruimte voor een Q&A. Wellicht heb je er wel eens over nagedacht om de Blockchain technologie toe te passen in jouw bedrijf, nu is je kans! Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk.

Rond 19:00 vertrekken we lopend vanaf Vanhier naar Mooie Boules. Hier herhalen we ons evenement van inmiddels drie jaar geleden. Eten en drinken staat voor ons klaar en we spelen een paar potjes Jeu de Boules tegen elkaar in een heerlijke omgeving. Tussen 21:15 en 22:00 spelen we de finale partijen en sluiten we natuurlijk af met de felbegeerde JM Jeu de Boules wisselbokaal.

Prachtige mogelijkheid om introducés te laten zien wat JM inhoudt. Wij hopen op een mooie opkomst. Meld je aan via de bekende buttons en tot dan!

Groet,
Jaap van Andel, Niels de Boer, Juan Lacroix en Bas Kampman

Bitcoins & Boules met Amsterdam, Haarlem en NHN

Vanhier accountants & Mooie Boules Haarlem
Hendrik Figeeweg 1
2031BJ Haarlem

Auto Lopen Tram Fiets