Jong Management

Golfdag 2023

Golfen op het dak van Brabant, wie wil dat nou niet?

Op 30 juni 2023 organiseren Kring Helmond en Kring Noord-Midden Limburg voor golfers én voor (nog) niet-golfers een fantastisch event waar je als JM-bij wil zijn! Een unieke locatie met mooie vergezichten en een uitdagende baan. 

Golfbaan de Gulbergen

De golfbaan kenmerkt zich door een baan die je niet alleen brengt naar het hoogste punt van Brabant, waarbij het met mooi en helder weer zelfs mogelijk is om het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch te zien, maar ook nog eens op de mooiste golfhole die de provincie Brabant kent, namelijk hole 4 (par 3 van 200 meter met 45 meter hoogte verschil).

Ook als je nog geen gvb hebt, hebben we een uniek aanbod. Als onderdeel van de clinic ga je met de golf pro een echt rondje golfen op de golfbaan. Dit is dus je kans om te ervaren hoe het voelt om op de golfbaan een hole te spelen. Deze clinic duurt 3 uur en is daarmee een mooi vullend programma. Laat je niet tegenhouden en kom met je kring naar dit event.

Programma:

  • 11.00 uur Inloop & ontvangst voor de wedstrijdspelers en clinicers
    Er staat een lekker kopje koffie, taart en goody bag voor jullie klaar
  • 11.45 ruimte om nog even in te komen en in te slaan
  • 12.30 uur start wedstrijd (tot +/- 17.00) jullie krijgen een lunchpakketje mee en we verzorgen heerlijke catering op baan
  • 13.00 uur aanvang clinic (tot 16.30 uur)
  • 16.30/ 17.00 BORREL !!
  • 18.30 uur diner met prijsuitreiking
  • 20.00 uur einde (voor de meesten ;))

De kosten voor de wedstrijdspelers is € 100,- ex BTW en de kosten voor de clinic bedraagd € 80,- excl. BTW.
De kosten zijn exclusief de servicekosten.

Let op! Golfbaan de Gulbergen ligt op/ tegen een heuvel, je zult zeker richting hole 2 een stukje omhoog moeten lopen. Wil je een buggy resereven? Dat kan. De kosten bedragen € 25,- per buggy incl. BTW. Reserveren van een buggy is verstandig als je daarvan gebruik wil maken omdat er maar een beperkt aantal beschikbaar is. 

Holesponsor

We hebben ruimte voor 16 JM'ers die hun bedrijf extra onder de aandacht willen brengen als holesponsor! Wil jij holesponsor worden dan kun je jouw hole versieren en je bedrijf promoten. Wij zorgen voor een mooi reclamebord met jouw logo erop en uiteraard diverse vermeldingen in onze correspondentie en op de dag zelf. Als holesponsor betaal je € 250 (incl 1x inschrijfgeld voor wedstrijd of clinic).

Golfdag 2023

Golfbaan Gulbergen
Heiderschoor 26
5731 RG Mierlo

Auto Lopen Tram Fiets