Jong Management

Golftoernooi (Landelijk)

IVM HET CORONA VIRUS WORDT HET EVENT VERPLAATST NAAR HET EINDE VAN DE ZOMER.

WAARSCHIJNLIJK 4 SEPTEMBER.

WORDT VERVOLGT..... WIJ HOUDEN JULLIE OP DE HOOGTE

 

Kring Drechtsteden organiseert dit jaar opnieuw met trots het JM golftoernooi. Op 15 mei organiseren zij in samenwerking met JM Landelijk voor golfers én voor (nog) niet-golfers een fantastisch event waar je als JM-er geweest moét zijn!

Lekker Golfen of clinicje pakken en culinair mét een spetterend feest!

We gaan terug naar een topevent als vanouds: lekker eten, een ‘beetje golfen’ en vooral met veel gezellige JM-ers een hele leuk dag JM beleven! Tijdens de borrel en barbecue is er live muziek!

Locatie Crayestein Golf, Dordrecht

Een van onze (bestuurs-)leden (Christian Krijnen) is al 15 jaar bedrijfsleider op Crayestein Golfbaan, al 30 jaar hun familiebedrijf. Het leek ons daarom dé perfecte plek om jullie allemaal te ontvangen en te laten genieten van al het moois Dordrecht en de golfsport te bieden heeft.

Geen reden om niet te komen!

Er mag geen enkele reden zijn om niet naar het JM-Golftoernooi te komen. Het is voor íedereen met óf zonder talent of ambitie in het golfspelletje. In samenwerking met onze sponsoren is het weer gelukt om het inschrijfgeld historisch laag te houden.

Inschrijfgeld:                    

 • Golfer (minimaal hcp54) :  lunch,golf,baancatering,diner,drankjes tot 20.00 uur    € 75
 • Clinic’er: clinic, catering, diner, drankjes tot 20.00 uur                   € 50

Aanmelden voor het event gaat via deze pagina (zowel clinic als wedstrijd). Na het aanmelden voor het event op deze site wordt je automatisch doorgestuurd naar de website van Crayestein Golfbaan waar je gevraagd wordt om wat meer vragen te beantwoorden over je deelname. Gaat dit niet automatisch, gebruik dan aub deze link :  https://www.crayesteingolf.nl/jmgolfdag2020

Je ontvangt na je inschrijving binnen enkele werkdagen per e-mail een betaallink. Mocht je hiervan een factuur willen kun je dit aangeven op het aanmeldformulier waar je naartoe verwezen wordt na het klikken op "JA IK KOM!" 

Programma:

 • 11.00 uur ontvangst wedstrijdspelers
 • 12.00 uur start wedstrijd (tot +/- 16.30)
 • We verzorgen heerlijke cateringpunten door de gehele baan
 • 13.30 uur ontvangst clinic’ers
 • 14.30 uur aanvang clinic (tot 16.30 uur)
 • 16.30 uur BORREL !!
 • 18.00 uur diner / barbecue
 • 20.00 uur EINDE.... maar (!!!) Kring Drechtsteden bestaat 25 jaar en we maken er met onze oud-leden nog een bescheiden feestje van. alle deelnemers zijn van harte welkom om hier bij te blijven. Vanaf 20.00 uur zijn drankjes voor eigen rekening.

ALS VIP Extra genieten met privé parkeerplaats, buggy en een heerlijke fles wijn mee in de baan? 
Bij aankomst parkeer je je bolide op je eigen parkeerplaats achter de slagboom, je wandelt naar het clubhuis en meldt je aan de wedstrijdtafel. Daar staat je eigen prachtige golfbuggy voor je klaar met daarin een heerlijke fles wijn voor onderweg! Niet de volle 18 holes lopen, maar gewoon heerlijk gereden worden.... De rest van de middag leef je als god in Dordrecht, zo hebben de golfgoden het bedoelt. 

 • Buggy en inschrijfgeld voor 1 persoon (inclusief alle extra's):  € 200 (je wordt ingedeeld met een 'lotgenoot')
 • Buggy en inschrijfgeld voor 2 personen (inclusief alle extra's):  € 400 (je flight wordt aangevuld met 2 andere personen)
 • Complete flight met 4 personen, 2 buggy's (inclusief alle extra's): € 750

Op het aanmeldformulier kun je je keuze hiervoor duidelijk maken. Let op, er zijn slechts 10 sponsorpakketten beschikbaar en OP = OP

Van bovenstaande krijg je natuurlijk netjes een factuur voor je 'sponsoring'!

Vragen ?  Neem contact op met christian@crayesteingolf.nl    Tot de 15e mei !

Golftoernooi (Landelijk)

Crayestein Golfbaan Dordrecht
Baanhoekweg 50
3313 LP Dordrecht

Auto Lopen Tram Fiets