Jong Management

Groeikracht workshop met René Savelberg

Aan de slag met Groeikracht!

Hoe maak ik de juiste keuzes? Wat is belangrijk bij het aansturen, leiden en inspireren van mijn team? Welke partners helpen mij met groei? Allemaal punten die bovenaan stonden in onze recente rondvraag. 

Zaak om daar werk van te maken! Samen met René Savelberg 

Op 3 september ga je aan de slag met de groei-strategie van jouw eigen bedrijf. Dat gan we doen met niemand minder de René Savelberg. René is voormalig CEO van McDonalds Nederland. Bij afscheid van McDonald's in 1999 van McDonalds NL vanaf 1985 gegroeid van 37 naar 200 restaurants met 16.000 medewerkers en een jaaromzet van 750 miljoen HFL (ja, gulden... weten JM-ers nog wat dat was?). Sindsdien is hij met zijn bedrijf McSense en het Nationaal Groeiprogramma adviseur van tal van grote en kleine bedrijven. Recent is hij Managing Partner van het snelgroeiende MemoryLane geworden en was hij al Advisory Board Member van Home Instead, één van Nederlands snelstgroeiende franchises in de Thuiszorgmarkt. 

Tijdens een stevige workshop gaan we aan de slag met topics als groei, marketing, leiderschap, organisatie/structuur, groeiteam en vooral acties en resultaten! 

Neem een introducee mee! (en evt je businesspartner)

We zetten in op een stevige opkomst. Niet alleen is deze avond ideaal om een introducee mee te nemen, het is ook waardevol om je eventuele businesspartner mee te nemen. Dan kun je ten minsten direct vrijdag samen aan de slag!  

Programma

  • 18.30 - 19.00: Inloop
  • 19.00 – 19.15: Introductie (agenda, nieuwe leden)
  • 19.15 – 20.15: Presentatie ‘Groeikracht’ door René (45 mins + Q&A)
  • 20.15 – 21.00: ‘standing dinner’ aan eigen groeidillema-tafel
  • 21.00 – 21.45: Terugkopping en doorpakken
  • 21.45 – 22.00: Outtro door René & JM – concrete ideeen, hoe oppakken, aanpakken en dóórpakken?

Je kunt natuurlijk René's boek lezen deze zomer of even in deze 6 minuten video pakken. Dat is handig want zoals je ziet hebben we een ambitieus programma en zal het tempo en niveau hoog zijn.

Groeikracht workshop met René Savelberg

OSG Hugo de Groot
Nachtegaalplein 53
3082 NK rotterdam

Auto Lopen Tram Fiets