Jong Management

Handel & Wandel - JM Kwartetten

"Met vrienden moet je wandelen, niet handelen" Bij JM is het allebei! Dat is de gedachte achter de nieuwe 'Handel & Wandel' van JM Rotterdam. Op de eerste donderdag van de maand treffen we elkaar in groepjes van 4 en gaan we met elkaar aan de wandel in nieuwe JM Kwartetten. 

JM Kwartetten 

De Handel & Wandel is namelijk natuurlijk start-punt voor de JM kwartetten. In de komende dagen maken we een indelingen bekend, maar voor nu is het goed om alvast die avond zoals vanouds in je agenda geblokt te hebben. 

Het staat je natuurlijk vrij om als kwartet vaker of op een ander moment af te spreken. Maar aangezien we toch de eerste donderdagavond van de maand in onze agenda's hebben staan, grote bijeenkomsten nu even niet kunnen en we het digitaal treffen wel een beetje gehad hebben is de komende JM avond het perfecte moment voor de kick-off van de JM Kwartetten. 

Tijd = Een suggestie 

Albert Einstein zei al dat tijd relatief is. Dat is het tegenwoordig helemaal. De verzameltijd van 18:00 is daarom maar een suggestie. Als je als kwartet liever een lunchwandeling ervan maakt of een koffiewandeling doet van zaak naar zaak dan is dat natuurlijk ook prima. We doen gewoon een suggestie om het balletje aan het rollen te krijgen. ;) Voel je vrij om een eigen veilige variant te maken. 

Handel & Wandel - JM Kwartetten

Rotterdam

Auto Lopen Tram Fiets