Jong Management

Hokkie met een stokkie

De zomer voorbij, wordt het tijd dat we weer eens sportief aan de slag gaan. Niet te sportief hoor...! Je hoeft zelf weinig te doen, maar je mag je wel laten inspireren door een topsportlocatie.

We zijn te gast op HC 's-Hertogenbosch!

Mede met subsidie van de provincie Noord-Brabant is HC 's-Hertogenbosch in staat gesteld een magnifieke topsportlocatie te realiseren en wij worden hier na de ontvangstborrel rondgeleid. Het complex bestaat inmiddels uit 7 velden, waarvan 3 watervelden, een miniveld en een compleet tribune-gebouw. Onlangs is de club gecompleteerd met een vernieuwd clubhuis en een gezond sportrestaurant, Stick & Bite. Hier gaan we genieten van een 5-minuten praatje en een 3-gangen diner.

Tevens zal Gerard Booij ons meer vertellen over topsport hockey. Als vader van oud-international van het Nederlandse vrouwenhockeyteam Minke Booij, heeft hij genoeg te vertellen over hoe HC 's-Hertogenbosch omgaat met haar kweekvijver aan talent.

Meld je snel aan via de link. Lukt dit niet, stuur dan even een berichtje via whatsapp, facebook of email naar een van onze bestuursleden.

Met vriendelijke groet,

het bestuur

 

Datum: donderdag 26 oktober - LET OP: gewijzigde datum ivm herfstvakantie

Ontvangst: 18:00 uur

Rondleiding: 18:30 uur

Diner: 19:00 uur

 

Hokkie met een stokkie

Hockeycomplex 'Oosterplas'
Oosterplasweg 35
5215 HT 's-Hertogenbosch

Auto Lopen Tram Fiets