Jong Management

HET JM walk-thru cross-over event (16022021)

JM Event ‘Not invented here’ ofwel HET JM walk-thru cross-over event (16/02/2021)

 

Dat in onze mondiale samenleving alles en iedereen met elkaar verbonden is, weerspiegelt zich in een groeiende behoefte aan innovatieve producten en diensten en sociale innovatie. We gebruiken een app om onze hartslag te monitoren (technologie & gezondheid), volgen met track & trace waar onze pakjes zijn (logistiek & retail) of doen een rollenspel tijdens een sollicitatietraining (kunst & HRM).

 

Het is dan ook niet verrassend dat cross-overs op allerlei gebieden meer en meer in de belangstelling komen te staan. Dat zien we zowel in research en innovatie als in productontwikkeling, business, maatschappelijke vraagstukken, netwerken en internationalisering.

 

En die cross-over wijsheid zit natuurlijk ook in onze eigen kring! Want wat kan jouw onderneming of branche leren van bijvoorbeeld de bouwsector, hospitality of van de wijze waarop een accountant kijkt en te werk gaat? Maar wat is de waarde die jij kan bieden als je je bedenkt wat typische innovaties, denkwijzen of pareltjes zijn in jouw bedrijf of sector? En hoe gaan jullie om met actuele belangrijke thema’s als duurzaamheid, de SDG-goals, vitaliteit en/of verbondenheid in corona-tijd?

 

Juist ja! Tijd om de collectieve wijsheid van deze kring te gebruiken tijdens een veilige Corona-proof 1 op1 wandeling met een andere JM-er.

 

Dinsdag 16 februari 2021 regelt JM Zwolle het navolgende:

-           een match met een andere JM-er;

-           een uitgestippelde wandeling (max 45 minuten) met onderweg koffie/thee en tevens wat inspiratie voor onderweg ter ondersteuning van jullie gesprek.

Uiterlijk maandag 15 februari 2021 krijg je te horen welk tijdslot je krijgt, naar welke locatie je toegaat en op 16 februari 2021 krijg je pas te zien wie je cross-over buddy is. Tijdsloten beginnen vanaf 18.30 uur en de laatste groep is uiterlijk 20.15 uur klaar met wandelen, zodat iedereen op tijd weer thuis is ofwel voor de avondklok.

 

Om te zorgen voor een goede match vragen we je een poll in te vullen zodat we je aan een cross-over buddy kunnen koppelen, zie hiervoor onderstaande link:

https://forms.gle/MGiz4kcBWsLFC37J9

Let op: tot vrijdag 12 februari 2021 heb je de tijd om je aan te melden en de poll in te vullen.

 

Ofwel invullen maar en tot dinsdag 16 februari 2021!!

 

Ps.

In verband met het feit dat het corona-tijdperk ons nog niet heeft verlaten, zal de begroting pas in april worden besproken/doorgenomen. Heb je in de tussentijd vragen, schroom dan niet de penningmeester, geldwolf Matthias, aan zijn haren te trekken!

HET JM walk-thru cross-over event (16022021)

nader te bepalen te Zwolle

Zwolle

Auto Lopen Tram Fiets