Jong Management

I fxcked up and survived

Ondernemen is vallen en opstaan. Een ondernemer is ook maar een mens, dus maakt ook wel eens fouten. Of komt in situaties terecht waar anderen proberen hem onderuit te halen. Een goede ondernemer leert van zijn 'Fuck ups'. Komt daar sterker uit en begaat niet nog een keer dezelfde fout.

Tijdens 'I fucked up and survived' vertellen ervaren ondernemers over de hobbels en valkuilen die zij tegen zijn gekomen. Over de verkeerde keuzes, over de lastige situaties waar ze in terecht kwamen. Maar vooral ook over de manier waarop ze er bovenop kwamen. Hoe ze door vechtlust en ondernemersschap hebben overleefd en overwonnen.

Op donderdag 13 februari om 19.00 uur staat de 4e editie op de agenda.

?Hoe leer je nu het beste? Juist! Door fouten te maken. Van fouten kun je leren wordt er ook wel gezegd. Liefst niet te grote fouten, want dan kunnen de gevolgen ook groot zijn.
Nu is er de kans om te leren van fouten van anderen. Bijzondere sprekers die zich kwetsbaar opstellen om jou te inspireren en jou veerkrachtiger te maken. Deze avond gaan we verhalen horen, zelf lessen trekken uit de ervaringen en natuurlijk nog even napraten onder genot van een drankje en een hapje. 
Deze editie wordt voor de eerste keer georganiseerd door JCI Breda en Jong Management Kring West-Brabant. Twee sterke netwerkclubs in de regio Breda waar jonge ondernemers lid van zijn. Zij ontmoeten elkaar voorafgaand en tijdens het event om ervaringen te delen over de mooie en uitdagende kanten van ondernemerschap.  
Meld je nu aan voor dit bijzondere event. Leden van Jong Management kring West-Brabant kunnen zich via het JM systeem aanmelden. Leden van overige kringen zijn uiteraard ook van harte welkom. Zij kunnen via https://www.ifuckedupandsurvived.com/kopie-van-event tickets kopen voor het event. We kijken ernaar uit om veel leden van Jong Management te mogen verwelkomen. 

I fxcked up and survived

Voormalig Seeligkazerne, De Rooi Pannen Breda
Fellenoordstraat 93
4811 TH Breda

Auto Lopen Tram Fiets