Jong Management

Bedrijfsbezoek Vencomatic

Daar waar twee jaar geleden abrupt een einde kwam op fysieke bijeenkomsten, staan we nu aan de vooravond van (laten we hopen) structurele versoepelingen. We trappen de bedrijfsbezoeken in het jaar 2022 af, met een bezoek wat in 2020 op de valreep is geannulleerd. Cor van de Ven en één van zijn kinderen zal ons van harte welkom heten op de Campus van Vencomatic in Eerstel. 

De Venco Campus alleen, is in vele opzichten al een bezoek waard. Het is een multifunctioneel bedrijfsgebouw waarin kantoren, logistiek, warehousing en een werkplaats zijn ondergebracht en dat functioneert als internationaal kenniscentrum voor pluimvee.

Het verhaal achter het prachtige familiebedrijf Vencomatic zal door Cor worden toegelicht. Een tipje van de sluier: het is allemaal begonnen met een baanbrekend idee op het gebied van pluimveestallen. Namelijk het 'eerste automatische nest'. Dit revolutionaire idee staat nog altijd symbool voor het bedrijf en haar zoektocht naar alternatieve oplossingen en het ontwikkelen van duurzame en pluimveevriendelijke producten.

We worden persoonlijk ontvangen en zullen na een presentatie ook een rondleiding krijgen over de campus. Uiteraard sluiten we daarna af met goed verzorgd diner (omdat we dat na al die tijd wel verdiend hebben! :)).

17.30u   Ontvangst 
18.00u   Presentatie & rondleiding 
20.00u   Verplaatsen richting diner 

We hopen jullie in grote getallen te mogen verwelkomen op 15 maart! Meld je aan!

Bedrijfsbezoek Vencomatic

De Venco Campus
Meerheide 200
5521 DW Eersel

Auto Lopen Tram Fiets