Jong Management

In gesprek met... familie van Schagen!

Zoals beloofd: we gaan in gesprek met de familie van Schagen! Thijs neemt ons mee in zijn familiebedrijf Simac en geeft openheid - samen met zijn vader (Eric) en zus - over de successen en uitdagingen van een overname.

Het doel is een intiem, openhartig en spontaan samenzijn. Wat bedoelen we daar exact mee?! Nou, dat ziet er als volgt uit.

Om 17:00 uur worden we verwacht op De Run 1101 in Veldhoven. Na de inloop, duiken we een zaal in waar Maartje, Eric en Thijs ons meenemen in het bedrijf Simac. Van het begin tot aan nu, waarbij het onderwerp bedrijfsovername speelt. Eric zal namelijk in 2023 het spreekwoordelijke stokje overgeven aan de volgende generatie. Ongetwijfeld een interessant verhaal, al helemaal voor degene die in de toekomst te maken krijgen met zo'n zelfde proces. 

Maar... daar laten we het niet bij. Er is een heus bonusprogramma! Want om 18:30 uur genieten we van een buffet, waarna we om 19:30 uur nog een vervolg te pakken hebben met Eric. Degene die de nieuwsbrieven van VNO-NCW ontvangen, hebben indirect vaak contact met Eric vanuit zijn rol als voorzitter van VNO-NCW Brabant. En als je Google opent en op zoek gaat naar Eric, dan kom je snel uit bij onderwerpen als Het Noordbrabants Museum of PSV. Maar je stuit ook snel op het succes wat Eric heeft geboekt met Simac vs de ambities rondom docent zijn. Enfin, genoeg inspiratie voor een boeiend 'het-hemd-van-het-lijf-vraag-uurtje'

PROGRAMMA:
17:00 inloop, wees op tijd zodat we stipt op tijd kunnen starten
17:30 aftrap presentatie Simac - thema bedrijfsovername
18:30 diner in buffetvorm in het restaurant van Simac
19:30 start bonusprogramma - het-hemd-van-het-lijf-vraag-uurtje
20:30 uitloop/ afsluiting met een drankje

Tot snel!

In gesprek met... familie van Schagen!

Simac Veldhoven
De Run 1101
5503 LB Veldhoven

Auto Lopen Tram Fiets