Jong Management

16 januari | In gesprek met Stan Kaatee

Hi JM'er,

We zijn weer uitgenodigd door Stan Kaatee, directeur Economische Zaken van de gemeente Amsterdam! En wel op donderdag 16 januari a.s. om 15.00 uur.

Stan heeft ons uitgenodigd omdat hij graag in contact wilt blijven met jonge ondernemers in Amsterdam. Hij is benieuwd wat er bij ons speelt, waar we tegenaan lopen en waar wij denken dat er zaken veranderd moeten worden in de stad. Dit is dus hét moment waarop je je stem kunt laten horen aan de gemeente Amsterdam!

Naast onze groep vanuit JM komen er nog 10 tot 15 andere ondernemers uit de stad. Deze ondernemers lopen tegen een aantal problemen aan in de stad, mede onder invloed van hun niet-Nederlandse achtergrond. Leuke jonge ondernemers met erg mooie bedrijven waar je in het centrum soms niet om heen kan, een goed moment om het netwerk uit te breiden! Maar ook een moment om met elkaar in gesprek te gaan en te kijken hoe we elkaar kunnen helpen de stad Amsterdam een betere plek voor ondernemers te maken. 

Het thema van het gesprek is “Ondernemen in Amsterdam”

Op de agenda staan de volgende gespreksonderwerpen:
1. Groeien: waar loop je als ondernemer tegen aan, hoe regel je financiering, etc.
2. Arbeidsmarkt: hoe organiseer je medewerkers, wat komt daarbij kijken, waar kunnen de medewerkers wonen?
3. Internationaal ondernemen: waar begin je, hoe maak je de sprong?
 
Omdat we te gast zijn bij de gemeente, zijn ze vanuit Economische Zaken benieuwd naar wat de knelpunten zijn waar jullie tegenaan lopen en waar de (lokale) overheid mogelijk in kan faciliteren. Stan zal natuurlijk ook kort vertellen wat ze op dit moment doen aan de bovengenoemde onderwerpen.
 
Na afloop drinken we een borrel in De Sluijswacht met het eerste rondje op kosten van Stan. Alleen dit zou al een genoeg reden moeten zijn om te komen ;-) 

Kortom, het is een mooie kans om een kijkje in de keuken te krijgen van het Amsterdamse economische systeem en een kans om jouw stem te laten horen! 

Zien we je 16 januari? Zo ja, zou je dan uiterlijk vrijdag 27 december a.s. een korte tekst van een paar regels kunnen sturen over jezelf met jullie contactgegevens, zodat alle aanwezigen vooraf een overzicht van deelnemers kunnen ontvangen? 

16 januari | In gesprek met Stan Kaatee

Secretariaat Economische Zaken
Jodenbreestraat 25
1011NH Amsterdam

Auto Lopen Tram Fiets