Jong Management

Innoveren kun je leren | VNO-NCW West

Beste JM' er,

Zonder innovatie geen ondernemerschap. De grote kracht van het ondernemen is met je tijd meegaan, vernieuwen en inspelen op veranderende omstandigheden. Daarom is het van groot belang dat iedereen in aanraking komt met de wereld om zich heen. Hoe zit die in elkaar? Welke uitdagingen hebben we? En hoe overwinnen we die uitdagingen? Bij het Museon staan deze vragen centraal. Het Museon is hét interactieve museum voor cultuur en wetenschap in Den Haag, waar jong en oud de wereld kunnen ontdekken.

Na een ontvangst door directeur Peter de Haan komt een van de corporate ambassadors van het Museon aan het woord. De ambassador vertelt over het belang van het bedrijfsleven en ondernemerschap voor het Museon, en welke rol het Museon vervult richting ondernemers. Daarna lopen we met begeleiding door het Museon, en zullen we bij enkele thema’s stilstaan. Een belangrijk onderwerp voor ondernemers in de komende jaren blijft klimaatverandering. Welke impact heeft het? Wat moeten ondernemers met dit probleem aan?  Ook van groot belang is het techniek- en wetenschapsonderwijs. Welke rol speelt het bij het toekomstbestendig ondernemen? De antwoorden op deze en vele andere vragen vindt u op 28 november in het Museon.

 

Bereikbaarheid

Rondom het Museon bestaat de mogelijkheid om betaald te parkeren. Je kunt ook parkeren bij het naastgelegen Omniversum of in de parkeergarage van het World Forum (inrit A vanaf het Churchillplein). Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar in het Museon.

Voor de deur stopt tram 16, alsmede de bussen 21 en 24. Vanaf het Centraal Station is het Museon binnen een kwartier met het OV te bereiken.

Innoveren kun je leren | VNO-NCW West

Museon
Stadhouderslaan 37
Den Haag

Auto Lopen Tram Fiets