Jong Management

Inputavond & zomerborrel

Hi allemaal,

 

Graag nodig ik jullie uit voor een (na)zomer op woensdag 12 augustus op mijn kantoor (mijn tweede huis;))! Traditioneel is deze (na)zomer borrel de opening van het (na)zomer seizoen van JM Utrecht. Bovendien is het een mooie gelegenheid om bij te praten over wat iedereen heeft meegemaakt in de zomer en de periode ervoor waarin we elkaar door Covid-19 weinig hebben gezien. 

De borrel start om 20.00 uur. Voorafgaand aan de borrel is er van 19.00 - 20.00 uur de mogelijkheid om feedback te geven aan het bestuur over JM Kring Utrecht, evenementen, kalender en/of wat je verder belangrijk vindt om in te brengen. 

Tijdens de borrel zorgt Maartje voor een overzicht met de evenement data voor de tweede helft 2019 en 2020 waarop je je als organisator kan intekenen.

Graag hoor ik of je aanwezig bent zodat ik kan zorgen voor voldoende drankjes en hapjes en een ruimte die groot genoeg is om afstand te kunnen houden. 

 

Wanneer: Woensdag 12 augustus 

Locatie: Elitac Wearables, Nijverheidsweg 16B, Utrecht

Parkeren: Parkeren kan gratis op de parkeerplaats voor ons kantoor. Maar voor de borrel kan je natuurlijk beter met de fiets of OV komen.

Programma:

19.00 - 20.00 - Geef feedback aan het bestuur

20.00 - 22.00 - borrelen 

 

Tot 12 augustus. 

Groeten Merijn

Inputavond & zomerborrel

Elitac Wearables
Nijverheidsweg 16B
3534AM Utrecht

Auto Lopen Tram Fiets