Jong Management

Ins & outs van een coöperatie en een tuinderij

Wat een mooie dynamische bijeenkomst hebben we achter de rug na deze editie van het Wim Dik debattoernooi. En gelukkig is de volgende bijeenkomst niet ver weg.

Op 19 mei zijn we te gast bij Tuinderij de Es in Haaren. Hier worden biologische groenten geteeld en dit wordt gecombineerd met werk en dagbesteding aan mensen met dementie, een psychiatrische aandoening en/of mensen die hun leven weer op de rit willen krijgen. Een mooi en succesvol initiatief. De eigenaar zal ons rondleiden en graag hun verhaal vertellen.

Daarna gaan we ook nog proeven wat de tuinderij allemaal voortbrengt met een diner in de tuin uit eigen tuin.

Om het geheel af te maken hebben we ook nog Wouter Hagoort uitgenodigd, coöperatie-expert van het bedrijf Sharefunders. We kwamen in aanraking met de Es omdat we geïnteresseerd waren in de nieuw opgerichte coöperatie van Boerschappen waar zij een toeleverancier van zijn. Zo kwamen we ook op het spoor van de coöperatie-expert die dat begeleid heeft en die graag meer komt vertellen over het opzetten van coöperaties en het begeleiden van samenwerkingsverbanden.

Al met al een diverse avond die je niet wilt missen. Meld je dus snel aan.

Even goed om in de gaten te houden is dat de inloop vanaf 17.30 is en we starten om 18.00. Echter, vanwege regelgeving i.v.m. geluid eindigen we daar ook om 21.00. We hebben nadien nog een naborrel locatie in Haaren voor wie nog even door wil.

Datum: Donderdag 19 mei
Ontvangst: 17:30 uur
Start: 18:00 uur
Einde programma bij de Es: 21:00
Locatie: Eind 19c, 5076 TD Haaren
Parkeren: Op een nabijgelegen veld; zie JM app op de dag zelf

Aan- en afmelden graag tijdig via het ledensysteem. En neem bij problemen even contact op met een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,

het bestuur

Ins & outs van een coöperatie en een tuinderij

Tuinderij de Es
Eind 19c
5076 TD Haaren

Auto Lopen Tram Fiets