Jong Management

Jurgen: Geopolitieke invloeden op het MKB

Save the date
Op dit moment speelt er veel op het gebied van internationale handel en geopolitiek. Op het eerste gezicht kan je denken dat dit pas invloed heeft als de wereldhandel onder druk komt te staan en een recessie daar is. Niets blijkt minder waar! Alfatech is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf dat alleen werkzaam is in Nederland, echter wel in een domein waar geopolitiek zeer veel invloed op heeft.

Graag deelt Jurgen zijn ervaringen met ons wat dit betekent voor Alfatech op korte termijn, maar ook op de (middel)lange termijn. En wat blijkt: een JMInternational reis naar Korea en Japan was daarbij heel waardevol!

De avond 
18:00-18:30 Inloop borrel
18:30-20:00 Diner
20:00-21:00 Jurgen: Internationaal ondernemen met Alfatech
21:00-23:00 Borrel

De praktische zaken
Adres: De Sjees, Markt 5, 2611 GP Delft
Vervoer: Fietsen en/of lopen is gezond, anders even parkeren in de Phoenixgarage

Het wederzien
vrij 4 t/m zo 6 oktober - JM Congres in het Westland (landelijk event)
dinsdag 8 oktober - Bijeenkomst door Jurgen
dinsdag 19 november - BlueCity Rotterdam (Kringoverschrijdende bijeenkomst)
maandag 10 december - Bijeenkomst kring Delft

Het wvttk'tje
Nieuwe leden zijn zeer welkom, dus kijk even komende tijd om je heen wie er uit jouw netwerk een goede toevoeging aan de kring zou zijn. Heb je iemand gevonden? Mail Anne met jouw suggesties (anne@firmavanbuiten.nl/delft@jongmanagement.nl). 

JM voor de introducé
Jong Management is dé vereniging voor ondernemers en directeuren onder de 40 jaar die op zoek zijn naar persoonlijke en zakelijke groei. Door middel van maandelijkse bedrijfsbezoeken aan leden, lokale bedrijven en corporates ondersteunen we elkaar in het ondernemen door gemeenschappelijke uitdagingen te bespreken en nieuwe uitdagingen te zoeken.

 

Groetjes,

Anne, Frans, Alwin en Marcel

Jurgen: Geopolitieke invloeden op het MKB

De Sjees
Markt 5
2611GP Delft

Auto Lopen Tram Fiets