Jong Management

JM op bezoek bij IvCB

Beste JM-ers, 

Donderdag 22 november 2018 zijn jullie van harte welkom bij IvCB aan Dr. Kuypersstraat 10,  Den Haag. Tijdens de masterclass 'gelijk hebben, gelijk krijgen' zal Jasper inhaken op hoe jij als ondernemer invloed kunt uitoefenen op politiek (zowel landelijk als lokaal).

Als onderneming heb je meer dan je denkt met overheid te maken. Of het nu gaat om belastingen, regelgeving waaraan je moet voldoen of het verkrijgen van een vergunning of een subsidie, het zijn allemaal zaken die het succes van je onderneming kunnen maken of breken. De oprichter van de Stint kan je daar alles over vertellen, maar ook zorgverleners die graag willen dat hun diensten in het pakket zitten. Denk bijvoorbeeld ook aan regelgeving rondom fiscaliteit of verpakkingen. Ook grote projectontwikkelaars krijgen met (plaatselijke) politiek te maken wanneer zij een gebied willen ontwikkelen. De onderwerpen zijn dus heel uiteenlopend.

Jasper zal je deze avond een kijkje geven in de wereld van belangenbehartiging en iets vertellen over zijn ervaringen, daarnaast zal hij tips geven hoe jij hiermee om kunt gaan. 

Het belooft een interessante avond te worden!

Meld je nu aan!

Programma:

17:45 Inloop
18:00 Start masterclass
19:30 hapje eten

Graag tot 22 november!

Hartelijke groet,

Marloes

JM op bezoek bij IvCB

IvcB
Dr. Kuypersstraat 10
Den Haag

Auto Lopen Tram Fiets