Jong Management

JEMIG#6

JEMIG #6 Werken aan Waarde

Het is weer tijd voor een JEMIGsessie. Na de gesprekken in de JEMIGsessie #4 “Hoe hou je balans tussen werk en privé” en de JEMIG sessie #5 van afgelopen keer “Hoe hou je je Focus” gaan we hier in JEMIG sessie #6 een mooi vervolg aan geven.

Deze keer gaan we op bezoek bij André Scheirlinck, Partner bij Sophista fusies en overnames. In zijn dagelijkse werkzaamheden adviseert hij ondernemers en familiebedrijven bij bedrijfsovernames, financieringen, waarderingen en fusies en ruzies. In de ruim 10 jaar dat hij actief is in de overnamemarkt is hij bij vele transacties en opvolgingstrajecten betrokken geweest. De verschillen in ondernemers en alle emoties bij overnametrajecten zijn daarbij opvallend. In zijn visie zien ondernemers kansen die anderen niet zien. Hun visie, doortastendheid en grenzeloze beleving is vaak inspirerend, maar hoe kan het dat het de ene ondernemer lukt om een hele grote onderneming op te bouwen, terwijl een andere ondernemer juist andere doelstellingen erop na houdt en minder hard groeit?

 

In deze JEMIG sessie gaan we in op “Groei en werken aan waarde”. André is in de loop van de jaren gegroeid van adviseur naar mede-eigenaar van Sophista. Wat heeft deze groei voor invloed gehad op hem en tegen welke uitdagingen loopt hij aan bij het uitbouwen van Sophista? Welke uitdagingen en vraagstukken ziet hij bij ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien? Waarom zijn sommige bedrijven zoveel waard en andere in verhouding veel minder? Hoe wordt eigenlijk de waarde van een bedrijf bepaald, hoe kun je daaraan werken? Stuk voor stuk interessante onderwerpen om aan de hand van stellingen met elkaar over te hebben. Zeker nu het economisch goed gaat, maar ook voor de tijd als het economisch minder voorspoedig gaat. We gaan tijdens deze sessie met elkaar in gesprek over onze eigen ervaringen en delen inzichten met elkaar. Aangezien Sophista ook groeit en het huidige kantoor aan de Robijnstraat te klein wordt, zal deze sessie plaatsvinden op de nieuwe locatie van Sophista. Nu nog volop in de verbouwing en verhuizing, maar hopelijk kunnen we op 17 april tussen de verhuisdozen in het lege kantoor een mooie sessie houden.

 

Hierbij nodig ik je uit voor onze, inmiddels befaamde, JEMIG! sessie op woensdag 17 april van 17.30u tot 22.00u bij het nieuwe pand van Sophista in Alkmaar aan de Arcadialaan 32CD. Mocht dit onverhoopt een andere locatie worden, houden we je via de App op de hoogte.

 

Een avond waarin wij, en de uitdagingen die we als ondernemer en/of manager tegenkomen, centraal staan. JM-lid Andre Scheirlinck zal ons met zijn ervaringen begeleiden en inspireren, waarmee de basis wordt gelegd voor een echt goed gesprek tussen elkaar. Om van elkaar te leren en over onderwerpen na te denken die je altijd in je achterhoofd meedraagt. Delen is vermenigvuldigen, dus... Laat je inspireren!

 

Het zal een interessante avond worden met hele nieuwe inzichten. We hopen jullie allemaal te zien! 

 

Locatie & Programma

Wanneer

Woensdag 17 april 2019

Locatie

Arcadialaan 32CD te Alkmaar (als de verhuizing het toelaat, we houden jullie op de hoogte)

 

Het programma is als volgt: 

 17.30 uur

Inloop met een broodje

18.00 uur 

Verhaal André Scheirlinck

19.00 uur

Start JEMIG#6

20.30 uur 

Napraten & borrel

 

Save The Date: (LET OP: ER ZIJN WIJZIGINGEN)

17 april (woensdag) - JeMig #6

17 mei (vrijdag) - Soprtief Event

18 juni (woensdag) - Bedrijfsbezoek met VNO - eendenmuseum Edwin Geels

20 juli (zaterdag) - Zomerborrel met gezin

13, 14, 15 september (weekend) - Ameland

16 oktober (woensdag) - JMsessions #2

20 november (woensdag) - Bedrijfsbezoek GP Groot

14 december (zaterdag) - Kerstdiner

 

JEMIG#6

Sophista
Arcadialaan 32CD
1813 KN Alkmaar

Auto Lopen Tram Fiets