Jong Management

JM 16 mei dagactiviteit Won Yip & Gassan Diamonds

Jullie hebben het natuurlijk allemaal al in de agenda staan: dinsdag 16 mei is het weer tijd voor onze JM dagactiviteit!

Gelegen in het hart van Amsterdam, starten we deze dag op de Dam! Daar worden we ontvangen voor een heerlijke lunch bij restaurant Majestic. Na de lunch zal horecatycoon Won Yip (aka Mister Damsquare) ons een rondleiding geven op en rond de Dam, en is er tijd voor een kort vraaggesprek. Won Yip stopte op 14-jarige leeftijd met school. Het duurde hem allemaal te lang. Werken deed hij wel. Onder andere op de visafslag in Vlissingen, als barman in diverse discotheken en als parkeerwacht. En op zijn negentiende kocht hij zijn eerste horecazaak: Café Pubbles in Goes. Inmiddels heeft hij een zakenimperium op en rond de Dam. De afgelopen jaren deed hij mee als jurylid en investeerder bij het televisieprogramma Dragons' Den. Vorig jaar kwam zijn documentaire uit ''Koning op de Dam'' (kijktip op NPO). De documentaire geeft een verrassend beeld van de ondernemer!

Na het bezoek bij Won Yip lopen we gezamenlijk naar Gassan Diamonds. Een Nederlands familiebedrijf in diamanten en juwelen in Amsterdam. We worden ontvangen door Mirjam Zilvold, senior sales/marketing executive. Zij neemt ons mee in de historie en ontwikkeling van het familiebedrijf en we krijgen inzicht in het proces hoe een ruwe diamant tot oogverblindende briljant wordt geslepen. Hoe perfecter geslepen, hoe kostbaarder. Dit familiebedrijf weet dat al 77 jaar. Na afsluiting van ons bezoek aan Rolex stiefelen we door naar Café restaurant Loetje, waar we ons laten verwennen met een heerlijk diner. Moe en hopelijk voldaan kunnen we daarna weer huiswaarts.

Het is een uniek en leuk programma met voor ieder wat wils. Voor de dagactiviteit vragen we een eigen bijdrage van € 45,- per lid. Uiteraard zijn partners ook van harte welkom, zij betalen € 85,- per persoon voor het totale programma. Je partner kan je aanmelden via de website of geef het even door aan Eva.

Vanuit de activiteitencommissie zullen we kort voor 16 mei inventariseren wie er allemaal mee gaan. Op die manier kan ook de heen- en terugreis in een gezellige ambiance worden doorgebracht.

Het programma:

10:00 - 10:15 uur Verzamelen Carpool
(Vierwegen 1, 4421 RE Kapelle)

12:45 - 13:00 uur Lunchen Majestic 
(Dam 3 - 7, 1012 JS Amsterdam)

13:00 - 14:00 uur Rondleiding de Dam en vraaggesprek Won Yip 

15:00 - 16:00 uur Bedrijfsbezoek Gassan Diamonds 

16:00 - 17:00 uur Bedrijfsbezoek Rolex Boutique

18:00 - 20:00 uur Diner Café Loetje

Het beloofd een gezellige en interessante JM dag te worden in Amsterdam. Hopelijk tot dan!

JM 16 mei dagactiviteit Won Yip & Gassan Diamonds

Amsterdam
Vierwegen 1
4421RE Kapelle

Auto Lopen Tram Fiets