Jong Management

JM Alumni event 2019

Beste JM-Alumni,

 

JM-er ben je tot ongeveer je veertigste, maar het JM-gevoel gaat een heel leven mee.

Bijna is het weer zover. Op 22 maart komen oud jm-ers bij elkaar in Nijkerk voor het tweede JM-Alumni event. Een moment om oude bekenden weer eens te ontmoeten, om herinneringen op te halen, maar ook om inspiratie op te doen voor wat komen gaat.

We zijn te gast op landgoed Salentein gelegen in de lommerrijke zoom van de Veluwe. JM-ers zouden geen JM-ers zijn als ze niet tot het laatst zouden schaven en slijpen om het perfect programma samen te stellen. Onder de titel IMPACT hebben we niet één maar wel liefst drie inspirerende namen weten te strikken.

Willem van de Craats - legt als maatschappelijk projectontwikkelaar verbanden tussen vraagstukken, mensen, organisaties en ideee?n.

Daan Dees - die met Zeeuwse nuchterheid tegenslagen overwint en met oerhollandse producten de wereld verovert.

Martijn Lammers - is een van de founders van Lightyear, de start-up die werkt aan de auto die volledig op zonnekracht moet kunnen rijden.

 

Jan Willem Vaartjes zal als gastheer en gespreksleider de avond in goede banen leiden.

Stuk voor stuk verhalen waarin persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei en een positieve impact op de wereld samenkomen. Stuk voor stuk sprekers waar we trots op zijn.
Natuurlijk zullen we ook genieten van fijne spijzen en dranken; we strijken niet voor niets neer op landgoed Salentein.

Ben jij erbij? Als oud-JM'er (en lid van JM Alumni) of als JM'er die tegen zijn JM-pensioen aankijkt ben je van harte welkom.

 

Aanmelden

Meld je aan via zwarte button in het groene vlak rechts op deze pagina, of mail naar info@jongmanagement.nl dat je erbij bent.

Programma

16.00 uur - 17.00 uur Inloop + ontvangst

17.00 uur - 19.00 uur Sprekers/plenair programma

19.00 uur - 19.30 uur Borrel 

19.30 uur - 21.30 uur Diner

21.30 uur - 23.00 uur Borrel en afsluiting


Overnachten

Wil je een drankje kunnen drinken of kom je van ver en heb je geen zin om nog terug te rijden? Er is mogelijkheid om te overnachten in Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Dit hotel bevindt zich op slechts 10 minuten lopen van Landgoed Salentein. Ook Hotel & Gasterij De Roode Schuur is een optie in de buurt.      

 

 

We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 22 maart!

 

Met vriendelijke groet,

 

JM Alumni commissie

JM Alumni event 2019

Landgoed de Salentein
Putterstraat 5-9
3862 RA Nijkerk

Auto Lopen Tram Fiets