Jong Management

Ubisoft/i3D.net - De geheime strijd om gaming data

Wat hebben Discord, Rocket League, Just Dance, Far Cry, Assasins Creed gemeen? Ze maken allemaal gebruik van het wereldwijde gespecialiseerde datacentrenetwerk voor gaming met een oorsprong in het eigen Rotterdamse. 7 juli gaan we op bezoek bij i3D.net dat een aantal jaar geleden is overgenomen door de gaminggigant Ubisoft. 

Battle of the Data Giants 

In de afgelopen jaren is er keihard gewerkt om de capaciteit van het gespecialiseerde datacenters enorm uit te bouwen. Tijdens de pandemie steeg het gebruik van (online) gaming exponentieel, maar ook nu blijft de groei doorzetten en met de opkomst van de metaverse is het einde van de honger naar capaciteit nog lang niet in zicht. 

Het is ook een domein waar de datagiganten zoals Google, Amazon en Microsoft zich op begeven. Hoe hou je de groei bij en blijf je tegelijkertijd onderscheidend en competitief ten opzichte van deze spelers? 

We gaan het meemaken! (Owja... Volgens Stefan is de 'Playback/Just Dance'-kamer rond die tijd af. Dus maak die stembanden en heupen maar los)  

Inloop 1800 / start 1830

Ubisoft/i3D.net - De geheime strijd om gaming data

I3D.net BV / Ubisoft
Rivium 1e straat 1
2909 LE Capelle aan den IJssel

Auto Lopen Tram Fiets