Jong Management

JM BBQ (Incl. partner!!!)

Zomervakantie... Auto inpakken, files naar Frankrijk, krijsende kinderen op de achterbank, (want vliegen kan niet meer vanwege vliegschaamte) een huisje dat hem net niet is, het weer dat tegenvalt of die rode verbrandde kop en nek, zand op onaangename plekken, kerkjes waar je in Nederland niet naartoe zou gaan maar nu om één of andere lamlendige reden toch naarbinnen gaat en voor je een beetje goed en wel gesettled bent... Mag het hele circus weer naar huis! 

Wij zeggen... Bespaar je de moeite!

Blijf lekker thuis en geniet van de klimaatverandering in eigen land met jouw eigen JM kring Rotterdam.

Lokatie: Stadshaven Brouwerij

Waar vroeger je moest uitkijken niet te stappen in heroïne-naalden, struikel je er nu over hipsters. De Merwe-Vierhavens met haar Keileweg is omgedoopt tot Rotterdamse Makers District en huist nu allerlei leuke uitvinders, kunstenaars en ...brouwers.     

De nieuwe Stadshaven Brouwerij is meteen een van de grootste onafhankelijke brouwerijen van Nederland. Zo doen 'we' dat in Rotterdam! De brouwerij bevindt zich in een 100 jaar oud, volledig gerestaureerd fruitpakhuis met een oppervlakte van meer dan 5.000 m2. Jaarlijks wordt hier zo’n 2 miljoen liter craft bier gebrouwen en gebotteld, ingeblikt of in fusten verpakt. 

Tijd:

Vanaf 17:30 inloop. 

Diner vanaf 19:00

 

Tot dan!

 

JM BBQ (Incl. partner!!!)

Stadshaven Brouwerij
Galileistraat 24
3029 AM Rotterodamus

Auto Lopen Tram Fiets