Jong Management

JM Beat Covid Borrel!

Beste JM'er,

Wat voelt het goed om jou weer eens op deze manier te kunnen benaderen. Geen digitale meeting, geen update per mail, nee gewoon weer eens echt als groep bij elkaar! Dat is wat wij zo snel mogelijk weer met jou willen opstarten.

Als ondernemer / manager heb je het goed voor je kiezen gekregen. Was het niet de omzet, dan waren het wel de kosten, die er door alle aanpassingen, gedwongen verzuim en onzekerheid ineens heel anders uitzagen. Hier en daar moesten alle zeilen worden bijgezet om het bedrijf weer naar de volgende fase toe te leiden.

Maar, wij zouden geen JM'ers zijn, wanneer we ook dit niet hadden doorstaan. Er zijn mooie voorbeelden voorbijgekomen van creatieve ideeën, aanpassing van het business model of gewoonweg de Westlandse schouders eronder. Met als resultaat, dat we klaar zijn voor een mooie toekomst!

We zijn als bestuur trots op jou, op de veerkracht en de positieve energie die jij gedurende deze periode hebt laten zien.

En, nu eindelijk het leven weer enigszins normaal lijkt te worden, grijpen we dit moment dan ook met beide handen aan om de zomer met elkaar op 'ouderwetse' manier in te luiden: een echte JM - Borrel!

De exacte locatie in Naaldwijk wordt later nog bekend gemaakt, maar zet alvast 22 juni vanaf 17:30 in jouw agenda. Graag zien wij jou dan en heffen we het glas op een goede toekomst, voor jou als ondernemer en als JM -groep. Wij zijn ervan overtuigd dat het goede gevoel snel weer terug is, we zien je graag!

Met enthousiaste groet,

JM Bestuur Kring Westland.

 

JM Beat Covid Borrel!

Borrel Naaldwijk

Auto Lopen Tram Fiets