Jong Management

JM Gedragspsychologie

Had jij dit jaar ook goede voornemens? Meer sporten, gezonder eten of misschien vaker een boek lezen? Dan startte je in januari waarschijnlijk vol goede moed. Je ging het vanaf nu echt helemaal anders doen. Maar al snel verschenen er kleine barstjes in je aanpak. Je sloeg het sporten een paar keer over omdat je moe was, at toch weer een zak chips leeg op zaterdagavond en je kon je er na 20 pagina’s moeilijk toe zetten om verder te lezen in dat boek over mindset. Voor je het wist was je weer terug bij af. Je deed weer wat je altijd deed. Shit!

Gelukkig ben je lang niet de enige. Je gedrag veranderen is moeilijk voor ons allemaal.

Op 10 juni neem ik jullie mee in de wondere wereld van de gedragspsychologie. Want wat is er fascinerender dan menselijk gedrag? Gedrag speelt een sleutelrol in bijna alle maatschappelijke problemen: vervuiling, fileproblematiek, ongezond eten, en ga zo maar door. Maar waarom doen we wat we doen, zelfs als we wéten dat dit niet goed voor ons is? Uiteraard een relevant thema in de huidige ‘anderhalvemetersamenleving’, waarin we ons gedrag als nooit te voren moeten aanpassen.

Om de take home message alvast maar weg te geven: menselijk gedrag is voor een groot deel onbewust en impulsief. We houden van gewoonten. Tijdens de sessie deel ik de interessante kennis van hoe gedrag tot stand komt, welke onbewuste gedragsmechanismen een rol spelen en deel ik een aantal van de beïnvloedingstechnieken die wij inzetten om voor onze opdrachtgevers betekenisvolle veranderingen te bewerkstelligen.

Vanaf 19.45 u kun je inbellen op de link die nog via de app gestuurd zal worden en om 20.00 u gaan we van start.

Tot dan!

Groet Lotte

JM Gedragspsychologie

Online

Auto Lopen Tram Fiets