Jong Management

JM Carrousel

De Jong Management Carrousel

 

Ja, jullie lezen het goed op dinsdag 20 april 2021 organiseren wij onze eigen Jong Management Carrousel. Hoe gaaf is dat?!

 

Heb je een vraagstuk, idee of droom dat telkens blijft opkomen op het gebied van strategie, innovatie, persoonlijke- of bedrijfsontwikkeling? Ben je benieuwd naar de ideeën/oplossingen van anderen of vindt je het leuk om anderen te inspireren en te helpen met hun vraagstuk? Dan is dit het moment om mee te doen aan onze Jong Management Carrousel. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens super leuk om elkaar weer fysiek te ontmoeten (coronaproof en wel). 

 

Wat gaan we doen? 

 

Ronde 1: je start met drie anderen en er worden een tweetal casussen ingebracht

Ronde 2: per duo ga je al wandelend de casus bespreken

Ronde 3: vervolgens wissel je de duo's om en bespreek je de inzichten, welke je hebt opgedaan

Ronde 4: wrap up met z'n vieren en delen van collectieve inzichten

 

In dit inspirerende uitwisselmoment krijg je dus de kans om jouw vraag/casus aan een kleine groep voor te stellen, iedereen kan daarna vragen stellen, mee-denken of linken leggen. Uiteraard hebben wij hier een tweetal mooie omgevingen voor uit gezocht, namelijk de Milligerplas en het Engelse werk. Zo kan je in de tussentijd genieten van de mooie omgeving en werk je ook nog eens aan je vitaliteit!

 

Start groepjes zal vanaf 19:00 uur in verschillende tijdsblokken plaats vinden, definitieve tijden en toedeling locatie vinden naar aanmelding plaats.

 

Ben jij erbij? Meld je aan...

 

Ps.

Heb je dinsdag 18 mei 2021 ook al in je agenda staan?

 

 

JM Carrousel

NIET digitaal maar of Engelse Werk of Milligerplas

Auto Lopen Tram Fiets